Aysesertan Beyzanury1234 bende anlamadım ki dün kontrol vardı nst çektirdik sonra eve geldim ağrı sancı olmaya başladı acile geldik gece 2 cm açılma var dediler ne nişan nede suyum geldi bilmiyorum ama korkuyorum daha küçük çünkü ciğer geliştirici iğne yaptılar ama
Beyzanury1234 Aysesertan korkma canım bişey olmaz suyun falan patlamamış nasıl olsa belki kontrollü şekilde eve gönderirler arkadaşımda 2 cm açılma vardı 2 gün yattı çıktı sonra 1 hafta geçti doğurdu 😅
Aysesertan Melike_sevgi nst çok ama ben o kadar hissetmiyorum ilk doğumum da suni sancı vermişlerdi onu baya hissetmiştim
Aysesertan Melike_sevgi bir zaman kasıklarda ağrı oluyor belinde dahil sonra kasılmalar yani adet ağrısının 2 katı falan
Melike_sevgi Aysesertan bende de bir sürü belirti var ama nasip işte sancı da var nst çıkmıyor. Sizin haftalarınız daha erkenmiş inşallah kazasız belasız bi kaç hafta daha geçirirsiniz de bebeğiniz biraz dhaa büyür inşallah. İyi düşünün iyi olsun 🤲🏻
Melike_sevgi Aysesertan benim bi geliyor bi gidiyor aynı tarif ettiğiniz gibi bakalım yarında kontörlük var 38+2 yiz bakalım hayırlısıyla doğururum inşallah
Melike_sevgi Aysesertan bende de muayene oldu ama ben çok rahat davrandım kasmadım kendimi ondan acı falan olmadı siz kendiniz sakin kalmaya bakın bebeğe de yansımasın duygularınız
Bramasole Aysesertan ya benim de yatışımı yaptılar 2 cm ile sancılarım nst de 100 çıkıyordu genelde. Açılmam 3 cm oldu sonra bir ara uyumuşum sancılarım azaldı hala bekliyoruz sürekli alttan muayene çok çok zorluyor😔
Melike_sevgi Aysesertan doğrudur bence gönderirler daha suyunuz vs gelmemiş çok şükür inşallah en azından 2 hfta daha dayanın bebeişinizin kilosu sağlığı daha güzel olsun inşallah dualarım sizinle🤲🏻😇