Melike_sevgi cokkasmabeabi sancı çıktı ama açıklığıma baktı açıklığım yokmuş eve gönderdiler sancıdan kıvranıyorum resmen nasıl açıklık çıkmadı anlamadım
feyzanurkadir Melike_sevgi düzenli sancınız başladı mı yoksa sürekli olan bi ağrınız mı var. Allah kolaylık versin inşallah
Melike_sevgi feyzanurkadir düzenli sancım yok düzensiz malesef ama nst de çıktı normalde çıkmıyordu. ağrı olarak da sürekli bebekten kaynaklı o sanırım vajinal batma var
Meleyke123 Melike_sevgi bende aynen çok kilolu olmasını istemiyorum doğurmakda zorlanmakta var o yüzden gelsin artıkkk
cokkasmabeabi Melike_sevgi ben her gün 6 9 hurma, 2 bardak adaçayı, 2 bardak tarçınlı şu, 2 bardak ahududu yaprağı çayı içtim. 4 5 gün sonra 5 cm açıklıkla gittim doğuma.
Meleyke123 Melike_sevgi ben hastaneye yerleştdim nişanım geldi bu sabah darısı senin için olsun canım
Melike_sevgi cokkasmabeabi ahududunun kendisini yesem etki etmez mi😂 eşim hazır çayları içmeme izin vermiyor ahududu en doğalından var onları yesem aynı etkiyi görür müyüm acaba
cokkasmabeabi Melike_sevgi yaprağı lazım bence etki etmez. Aktar’dan aldim ben hazır poşet çay kullanmadım
Melike_sevgi Meleyke123 ayyy hayırla gelsin evladınız sancısız ağrısız en sağlıklısından bir doğum yaşayın inşallahhh☺️☺️☺️ Nolur doğum anınızda adımı söyleyin Allah o an duanızı kabul eder inşallah 😍😍
Meleyke123 Melike_sevgi inşAllah canım benim söylerimde hala doğuma alınmadım sabah bakılacak açıklık varmı diye bakmışlardı çok az açıklık olduğu için sabahı bekliyoruz