birhamilelikgunlugu Melike_sevgi dualarım seninle balım inşallah yavruna sağ sağlim kavuşursun Allah yardımcın olsun yavrum
Melike_sevgi birhamilelikgunlugu Allah razı olsun bana ne diliyorsanız Rabbim bin kat güzelliği ile size yaşatsın☺️🤲🏻
cokkasmabeabi Melike_sevgi insaAllah sağlıcakla kavuşursunuz. Ben doğum sancilarimla uyumuş insanım. O kadar kolay gelmişti kendi sancım. Belli bir duzeni de yoktu suyu patlattıklarında düzene girdi. O yüzden bir kontrole gitmeniz en mantıklısı 🙈
Melike_sevgi cokkasmabeabi doğru benim ilk o yüzden hiç kestiremiyorum bişey Ya bide bugün bebeğim çok az hareket etti şuanda da hareket var ama yavaş bu da belirti midir
cokkasmabeabi Melike_sevgi dogurduğum gün hep ayaktaydim pek hareket hissetmedim ama son raddede o da yavaş yavaş vajinama doğru hareketleniyordu
Melike_sevgi cokkasmabeabi çok teşekkür ederim Ya bilgiler çok iyi ben biraz bekleyeyim hastaneye gidersem haber hemen uçuracağım ☺️☺️☺️
Meleyke123 Melike_sevgi bende de aynısı tıpa tıp 37+1haftalığım son 1haftadır öyleyim ama sabah kalkıyorum hiç bir şey yok ağrım falan kalmamış bazen gündüzleride oluyor senin dediğin gibi düzensiz sancı anlayamıyorum 😧
Melike_sevgi Meleyke123 ben 38+2 oldum bebeğimin gelişimi de önde yani kilo sınırını geçmiş olabilir o yüzden de doğmasını istiyorum ama bakalım inşallah sancılarım artar hayırlısıyla doğururum
Meleyke123 Melike_sevgi bence sabırlı ol dediğim gibi aynısı bende de var ve bekliyorum sancı çoğalırsa su gelirse gidicem şu an gidersem ya orda kalmamı iaterler nezaret için yada suni sancıyla erken doğum yaptırırlar i yüzden ben bekliyorum🤷♀️
Meleyke123 Melike_sevgi bende aynen çok kilolu olmasını istemiyorum doğurmakda zorlanmakta var o yüzden gelsin artıkkk
Melike_sevgi cokkasmabeabi sancım olmadı şuan hastanedeyim nst ye bağladılar bakalım doktor ne dicek. Duanızı beklerim
AsyaCngz55 Melike_sevgi ıkınmayın dakika tutun sancınızın sıklığına bakın. Hastaneye erkenden gitmek de insanı bunaltıyor. Hastane uzaksa 20 dk ya yaklaşınca yola çıkın eğer yakınsa 5 dk sıklığını bile bekleyebilirsiniz evde
Melike_sevgi AsyaCngz55 bugün zaten kontrolüm vardı şuan hastanedeyim nst ye bağlandım sancım çok yok ama bakalım doktor yatış verirse bilemem
Nuraaa Melike_sevgi bende de bır hafta oncesınde aksamleı agrım oluyordu sabahları bısey yok sonrasında adet agrısı gıbı agrı gelınce hastahaneye gıttım dogum baslamıstı Hadı hayırlısı kolay dogum olsun sag salım alın kucagınıza Hastahaneye gıdın bence 🤱🏽🥰
Melike_sevgi Nuraaa hastanedeyim şuan nst çekiliyor sancım da bir iki dk dır var gece boyuda sabaha kadar defalarca lavaboya kalktım ve her seferinde vajinada baskı ve batma vardı
Nuraaa Melike_sevgi burdan da yazın hadi bakalım cok guzel dogumunuz gecsın bence baslamıstır dogum surecınız Relax olun gun sonunda asırı duygusal mutlu olcaksınız