umrumdadegil Dnmzzeda bende çin takvimi oran falan hiç biri tutmadı valla hep kız çıkıyordu o tarz şeylerde 😂 sadece ramzi teorisi miydi ne o tuttu
Damlaserkan Dnmzzeda erkek geciyosa içinden öledir canım ben dr bana 11 haftda erkek olabilir dedi hayır dedim ben kız hissediyorum kızım olacak fetal dna da kız oldugu cıktı ortaya
Dnmzzeda KuzeyinAnnesi10 Özele gidiyorum bende doktorum tahmin de etmedi, ben cinsiyet söyledikten sonra öyle alışveriş yapın değişmez değişirse kıyafetler benden diyerek takıldı doktorum biraz garantici ☺️☺️
Dnmzzeda umrumdadegil Erkekleri daha erken söylüyorlar diye düşünüyordum da kapatınca o da belli olmuyor tabi ☺️☺️
birhamilelikgunlugu Damlaserkan Çin takvimiyse baktığınız yer erkek diyor orası da çevremde herkes erkek diyor ama bugün Nub teorisi ile baktırdım kız çıktı ilginç sağlıkla gelsinnn
Damlaserkan birhamilelikgunlugu sen ne hissediyosun inan en dogrusu o bana dr erkek dedi dr dedimki hayır benim kızım olacak dedim doktor bakakaldı bana haklıymısım kızım olacak cinde kızdı bende
Damlaserkan birhamilelikgunlugu ama bende nedense sana kız dicem resimlerine baktım Rabbim gönlündekini nasip etsin