umrumdadegil Dnmzzeda sağlıklı olsunlar da yeter ki gerisi önemli 😍 değil bende çok merak ediyordum ama ancak 19. Haftamda öğrenebildim😂
Damlaserkan Dnmzzeda ben simasına göre söledim valla canım ve içimede öyle dogdu tabbim gönlündekini nasip etsin 💕💕
umrumdadegil Dnmzzeda malesef 15 de erkek diyorum ama çok küçük hazırlık yapma dedi doktor sonra 16. Hafta kıza benzettiler en son gittiğimde yüzde 100 erkek olduğunu öğrendim 😍 meraktan bi hal oldum öğrenene kadar ama daha hiç kıyafet alamadım 🥲
umrumdadegil Dnmzzeda bende çin takvimi oran falan hiç biri tutmadı valla hep kız çıkıyordu o tarz şeylerde 😂 sadece ramzi teorisi miydi ne o tuttu
Damlaserkan Dnmzzeda erkek geciyosa içinden öledir canım ben dr bana 11 haftda erkek olabilir dedi hayır dedim ben kız hissediyorum kızım olacak fetal dna da kız oldugu cıktı ortaya
Dnmzzeda KuzeyinAnnesi10 Özele gidiyorum bende doktorum tahmin de etmedi, ben cinsiyet söyledikten sonra öyle alışveriş yapın değişmez değişirse kıyafetler benden diyerek takıldı doktorum biraz garantici ☺️☺️
Dnmzzeda umrumdadegil Erkekleri daha erken söylüyorlar diye düşünüyordum da kapatınca o da belli olmuyor tabi ☺️☺️