gudmorningbeya biradethamis aynen ben de korkuyorum dün biri benle aynı haftada sancısı çıkmış yatırmışlar ben de pazartesi gidicem dediğiniz oluyor hele yemekten sonra ölüyorum resmen taş gibi karnım vajinamda sürekli ağrı var ve eski dikiş yerlerim sızlıyor tuvalete oturduğumda bile
biradethamis gudmorningbeya inşallah önemli bir şey yoktur da zamanında doğururuz bu ara çok duymaya başladım aynı şikayetleri🙏🏼
Gs_ggsss Kizlar acill . Tuvalete gitdim idrarimi yaptim kalkdim kendi kendi yine geldi idrarmi su mu anlamadim. 40 haftadayim
biradethamis gudmorningbeya ben bugün sordum doktora normal dedi ve de hep ters gelişti bizimki artık dönmüş muhtemelen onun ağrılarıydı hissettiklerim. Ve de nst ye başladı bugün :) bir sıkıntı yok çok şükür bizde🙏🏼
Gizembalkan Yenibirannee rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bi avazda kurtulun inşallah🙏bizimde son 58 yazıyor ama daha doktorumuz gün vermedi
Zozan_21duva Melek1377 Meryemm Melike_K aynıyız ablacım son 11 ilk gebeliğim ve çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun 🤲