EDA-GUN12 Bizkine de 135 gün var bu günler nasıl geçecek sabırsızlıkla bu günün gelmesinı istiyorum Allah hepinizin yardımcısı olsun hamiş anneler ❤️🐣
Semra-gulec Mlsfcr 49 ama ilki sezeryan olduğu için bu da öyle olcak 1 2 hafta erken gelir diye düşünüyorum
Zeynneepp Mlsfcr son 19🥹 aşırı heyecanlıyım. Kızımın tekmeleri de yavaşladı artık ama yine de arada sert tekmeleri oluyor 🥰 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲
Nazangrby06 33 gün gösteriyor ama bana yıl var gibi geliyor 🥹 sanki 3 yıldır hamileyim gibi geçmek bilmiyor zaman 😂
ZumrasMom_ Nazangrby06 bizim de 33 artık doğsun istiyorum bi andan da korkuyorumda. Artık evde bi iş yapamaz hale geldim
KE_A hande777 ay benimde son 60 gün 1 gün var aramızda, ağrılar normal miymiş benim ilk gebeliğim de bendede var ağrı
hande777 KE_A benim de ilk bebişim💕 ağrı henüz yok bende. Yorulduğumda batma hissediyorum sadece. Çok midem yanıyor ve geceleri asla uyuyamıyorum 🥲
gudmorningbeya biradethamis benimde ikinci ama ilkinde hamilelik yaşamamışım resmen ☹️ çok ağrı sancım var artık bugün yürüyemedim bile pazartesi kontrolüm var ne diyecek merak ediyorum korkuyorum erken doğar diye oğlumda hiç yalancı sancı bile yaşamamıştım
biradethamis gudmorningbeya ay gerçekten mi ben de yarın gidicem sormayı düşünüyorum ayaktayken kasılıyo karnım öyle kalıyorum normal mi değil mi anlamıyorum ben de endişelendim bi de öyle erken doğum yapanları gördükçe panik oldum
monarosamommy Mlsfcr Allahın izniyle son 73 Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah vaktinde gelsin yavrularımız 🤲🏻🍀