Yenibirannee Mlsfcr son 2 gün 😁 pazartesi kısmetse doğuma giriyorum. Benimki de cok kudurdu bu hafta bakalim doğunca gorcez minik hanımı 🥲
Mlsfcr Yenibirannee bizimde 10 ekime gün verdi aslında ama ben yinede 22 sayıyorum belki döner belli olmaz kızım keyfine düşkün gibi ama bakalım hayırlısı ☺️
Gizembalkan Yenibirannee rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bi avazda kurtulun inşallah🙏bizimde son 58 yazıyor ama daha doktorumuz gün vermedi
Mlsfcr Mihriii-98 bi şekilde geçiyor valla geçmiyor diyoruz ama sağlıkla günlerinde gelsinler inşallah 🥰
miniikserce Bizde son 15🥰 rüya gibi geliyor, Allahim hepimizi bir nefeste kurtarsın inşallah. Düşündükce cok heycanlanıyorum🌸
Buketduru35 Sibel24 hazırlıkları tamamladınızmı kıyafet yıkama ütü alışveris falan bnde aynı haftadayımda daha yeni yıkamaya başladım kıyafetlerini😁
Esma02424 Buketduru35 ben ütülemedim ya inşallah bir şey olmaz yeni alınanları hiç ellemedim zaten ne ütü ne yıkma😊🤔
Nuur07 EceAtak ay benim de 52 bende o kadar duracağını düşünmüyorum korkular da başladı bir yandan 😮💨😅
Ceferovs07 Neslihankoksal şu an şiddetli bi bel ağrısı başladı bilmiyorum doğuma işare mi yoksa yalancı kasılmamı