Suadmsv Kızlar alttan muayene can acıtıyor mu? Bi yere dayanınca can yakıyormuş diye duydum çok korkuyorum yarın gidicem ve alttan bakıcak doktor o uzun çubuk dehşet korkutuyor beni
Kediannesi1 Suadmsv o çubuk çok korkutucu değil öyle çok da acımıyor siz doktorunuza söyleyin korktuğunuzu o yardımcı olacaktır sakinleştirecektir
Esmagrr Suadmsv aslında hiç acımıyor tamamen yapan kişinin elinin hafifliğiyle alakalı bir durum can acıtmak için değil de teşhis ve kontrol için yapıldığını kendine düşündür
Melike_K Salı gün alttan muayene oldum çatı için uzun çubukla değil eliyle baktı. Böyle ahım sahım bir acı değil. Dayanılmayacak kadar değil korkma, olup bitiyor.
umrumdadegil Suadmsv hiç can yakacak bi durum yok zaten çubuğun belli bir kısmı giriyor korkmayın ve kasmayın kendinizi bende alttan muayene oldum korkacak hiç birşey yok
Kediannesi1 Suadmsv çok sakin oluyor doktorlar korktuğunuzu söylediğiniz zaman o sırada söylüyorlar da bak bitti etti diye zaten sadece yerleştirirken bir anlık korkuyla kendimizi kasıp acıtıyoruz yoksa o çubuğun tamamı kullanılmıyor
Sunshine123 Suadmsv ben ilk alttan muayene olunca sizin gibi çok çekinmiştim bir türlü doktora izin verememiştim. Gerilince kendin koymak ister misin dedi ben biraz koydum o da ileriye itti öyle hallettik sonraki muayenelerde başta bir kasılsam da daha rahattım
Melike_K Suadmsv Öyleyse büyük ihtimal çubukla bakar hiç kasma kendini, strese girip daha çok canının yanmasına sağlarsın. Ferah tut içini.
Semagzll Suadmsv geçen ay ilk kez bende oldum alttan muane ve bende sizin gibi çok korkan birisiydim ama merak etmeyin acı olmuyor gönlünüzü ferah tutun ☺️
umrumdadegil Suadmsv kız yok inan bana güven hiç bişey olmuyor😂 boşu boşuna kuruntu yapıyosun millet kokutmaya yer arıyor insanları bende korkuyodum alttan muayene yok şöyle yok böyle diyolar ama inan hiç bişey yok kasma sen kendini yeterki. 🥰
Suadmsv umrumdadegil adetim ya ondan korkuyorum aslında zaten orda bi acı var bir de bu eklenicek 😔 şu çatlatma iğnesini vurulsam da sonuca ulaşsam inşallah
AleynaResul Suadmsv hayır adet bitiminde bakılır kendim yumurta takibi ile hamile kaldım adetliyken alttan muayeneyi nasıl yapabilirler yumurtalıklar çatlamış ve açık durumdayken hayatımda ilk defa sizden duydum adetliyken bakıldığını