Esmahafsa Ben de 6 haftalık ikiz hamileyim iki kez kanama oldu bayağı kırmızı şimdilik sorun yok dedi doktor. Doğuma kadar bayağı sorun yaşarsın dedi doktor ikiz olduğu için gerçekten öyle mi
Mineee66 Taze çok çetrefilli çok zor😄 birisi uyutursun birisi uyanır tam onu uyutur oh be yatıcam dersin diğeri kalkar😅 ama ikisini yan yana yatırıpta baktığın o görüntü varya herşeyeee değer onların o miss kokusu herşeye yeter
Taze seymasbal inşallah en kısa zamanda bebeklerinize kavusursnz benimde erken doğum riskim var ikizlere hamileyim acilmm var rahim duvarim baya incelmiş 😔
seymasbal Taze kaç haftalık hamilesiniz benim rahim kısalığım vardı ondan gitmiştim aslında hastaneye daha da yatardım herhalde ama bir bebeğin suyu azalınca işte mecbur oldu
Taze seymasbal 4 gün yatisim yapıldı ciğer geliştirici iğne yapıldı suan evdeyim ama vajinal bölgemde ağrı var mümkün oldukça uzanmaya calisyrm
Defsealn Benim de rahim çok incelmiş yarın 30 haftaya giriyorum inşallah ve serklajliyim serklaja rağmen 1 cm rahim arkasında açılma var dedi doktor 32 hafta hedefimiz inşallah o haftaları bekleyebiliriz bakalım dua edin lütfen
Taze Defsealn sizinle aynı sıkıntıları yasiyrm bnde 1cm acilmm ve rahim duvarim kısaldı ağrınız var mı peki vajinal bolgenzde
Taze Defsealn sizinle aynı sıkıntıları yasiyrm bnde 1cm acilmm ve rahim duvarim kısaldı ağrınız var mı peki vajinal bolgenzde
Defsealn Taze 28.haftada 1200 biri 1400 biri çıktı pazartesi kontrolüm ambakalim ne kadar aldılar sanırım haftada 200 Gr yakın aliyorlarmos
Defsealn minikmucizeemaak Taze kasılmalarım oluyo galiba anlamıyorum ki agrimi başka birşey mi kasıklarım ağrıyo arada ama ben 1aydan fazla yatıyorum yattigim için hareketsiz kaldığından mi agriyo anlamiyorim.her gün geçince şükür ediyorum bir daha kazandık diye inslaalh 34 35 haftaları görürüz .insan çok stres oluyor.sizin de mi dikisiniz var