Mineee66 edasontr ben 11 haftada birinin kesin erkek olduğunu öğrendim diğeri göstermedi onuda 16 haftada kesin erkek dediler. Şuan birisi kucağımda emiyor 44 günlük oldular. Rabbim sizide sağ sağlim kavuştursun inşallah
tatlibebegim_ edasontr bende 8+4üm 11.haftada fetal dna testi yaptırıcam o zaman öğrenicem inşallah erkenden 😂
Mineee66 Taze çok çetrefilli çok zor😄 birisi uyutursun birisi uyanır tam onu uyutur oh be yatıcam dersin diğeri kalkar😅 ama ikisini yan yana yatırıpta baktığın o görüntü varya herşeyeee değer onların o miss kokusu herşeye yeter
tatlibebegim_ edasontr yurt dışına kan gönderiyolar doktorum tavsiye etti %99.9 dedi bütün genetik rahatsızlığı çıkıyo falan dedi bende bilmiyorum ki valla ikili taramalar doğru sonuç vermiyor dedi
Ozlm_31 edasontr 12 de tahmin yapıldı 14 de net öğrendim 12 de yapılan tahmin tutmadı 14 de söylenen doğruydu şuan hala aynı
KzeynepCT edasontr 15.haftada özel kesin ikiside erkek dedi (çift yumurta) detaylı ultrasona kadar öyle bildik 20 haftada netleşti bir kız bir erkek halâ öyleler ☺️
gamzecgr edasontr 12+2 de ikili taramada öğrenmiştik pozisyona ve doktorun emin olmasına bağlı birine %100 birine %98 eminim demişti yanlış görme durumu olmadı 24 haftaligiz degismedi yani 💐
Ayce09 edasontr 12. Haftada da perinatoloji doktoru erkeğe %95 kıza %70 oranını vermişti öylede kaldı onların cihazları daha net gösterdiği için sanırım