Benim yarim saat arayla 3 kere belim kırılacak gibi ağrıdı bebek biyerde toplandı karnım agridi bide bugün renksiz sümüksu akıntım oldu . Bebek asiri hareket ediyo doğummu yapıyorum

Bosunadunya kasılmalar devam ediyor mu duşunuzu alıp dinlenin evde 10 dakika da bire inene kadar sancıları karşılamaniz hastaneden daha iyi olur su ve kanama olursa hiç beklemeyin ve bol bol yürüyüş yapın

Bosunadunya
      Kesinlikle doğum başlamış açılmanda olmuştur aynısını yaşadım hastaneye gittiğimde doğum başlamış açılmam 6 cm olmuştu sizde mutlaka hastaneye gidiniz

Bosunadunya hayırlısıyla sağ Salim kucağına al canım bol bol duş al ve yürü doguruncada haber et bı avazda kurtul inşallah 🤲

Bosunadunya benim de aynıları oldu bugün şimdi hastanedeyim ben biraz erken geldim mecburiyetten. Açılmam 2 cm idi doktor istersen evde bekle istersen hastanede dedi ben evim uzak olduğu için hastaneyi tercih ettim. 8 saat oldu suni sancı vermediler açılma ve yumuşama iyi gidiyormuş sancılar da yüksek çıkıyor gerek yok dediler. Zaten 6 dk da bire düştü sancı ve kasılmalar da. Tabi suni sancı verme durumu hastaneye göre değişebilir bence o yüzden sancılar sıklaşana kadar beklenebilir.

Sevdeninsaresi bilmiyorum doktorum su gelmedikçe ve hareket azalmadıkça bir problem olmaz dedi sancıların 5 dakikada 1 düştüğünde bile acele etmeden gelebilirsin diye konuştu hep ilk doğumum olduğu için zaten sürecin çok hızlı ilerlemeyeceğinin farkındayım bende şuandada tahminim bebek doğuma hazırlanıyor fakat sancılar düzene henüz girmedi doktorum doğum sancısını ayırt edersin muhakkak dedi

Bosunadunya sıklaşınca gitmek daha mantıklı duştan sonra geçmediyse doğum sancısıdır muhtemelen stres olmanıza gerek yok egzersiz ve yürüyüş yapıp sıklaşmasını bekleyin öyle gidin bencede evde sancıları geçirmek bence daha az stresli oluyor