Ozlmminiko Kizlar bebegin kilo almasi icin ne yemem lazm bu ay bende bebekte kilo almamisiz 1170 kg cikti. Haftaya tekrar gidicem toparlamasi icin ne yapmam lazm ?
Ezgi14 Ozlmminiko canm cicibebe sut muz blender dan geciriyorum. İciyorum ben aldirsigini düşünüyorum. Bide sahlep te aldiriyormus
Sunayaz Ozlmminiko kaç haftalıksın ve ben hergün süt muz eski kaşar ve ceviz yiyorum çok işe yaradığını söylüyorlar sende dene istersen inşallah işe yarar. Bende yaradı çünkü bugün kontrole gittim ve Dr um kilosunun gayet iyi olduğunu söyledi
Omerhatice Ozlmminiko muzun ustune cikolata erit dok ustune de ceviz birak ye canm Sabaj aksam 1 er kasik pekmez iç Meyveli yogurt ye günlük 1 tane Sabah lari 1 tane yumrta Ve antrp fıstığı ye benim bunlarla 14 gunde 500 600 gram aliyordu kuzum
Leilademir Ozlmminiko zayıf bi bebek değilki ben 30 hAftalıkken 1600 dü 43 cnm di ve gayet iyi sağlıklı 30 haftandan sonra zaten alıyorlar merak etme cocugu cok şişirme dopumun zorlaşır ona yarıcak besinler tüket yeter
Sunayaz Ozlmminiko sıkma canını allah büyük.sen sadece dikkat et kendine.ben buradaki postlara bakarak davrandım ve uyguladım hep işe yaradı sende yap inşallah işe yarayacak:)
Btugl Ozlmminiko neden takip cnm kilosu gayet iyi takma böyle seyleri benimki o haftalarda öyleydi hangi hafta nekadar aldı hiç bilemiyorsn benimki 1haftada 450gr aldı şuan 34+3olduk en son 2700grdi
Omerhatice Ozlmminiko evet sade yogurtu baya bir karistirp icine parca cilek birakip 1 caykasigida seker atarak yapiyordum 😊
Ozlmminiko Yagmur0256 @Annesininkuzusu0911 bilemiyorum insan korkuyor tansiyon takibi yapicaz bir hafta. Protein kacagina bakildi bir sey cikmadi. Bu bir haftalik surecte kilosunu aldirmam lazm 😢
Selim_Alparslan Ozlmminiko ceviz muz süt kaşar et yumurta burda okuduklarım kadarıyla hep bunları yazıyorlar
Annesininkuzusu0911 Ozlmminiko canım benim bebişimde minyondu birden kilo aldı. Dedikleri gibi meyveyi bol bol tüket sabahtan akşama kadar zamanın war saat başı bir meyve yesen yeter. Yoğurt da öyle canım ben sabah ve akşam yerim öeyve koyup ye ya da cacık yap ya da sütaşın falan meyveli yoğurtları satılıyor ben onlardan da alıyorum arada. Benim 34de 2433tü yemek çok yiyemedim ama meyve ve yoğurdumu yeşillik salatamı hiç aksatmadım 36da 3200 oldu
SeGaTrkmenolu Kilolu bebekde aslında iyi bişey değil lütfen kiloya takılmayın haftası ile uyumlu kilo aldığı sürece bence sorun yok zaten sorun olsa doktor sizi bilgilendirir 🙏🏻