Zahrae H-O12 sade kefir daha iyi bence meyveli olan bence direk sezondaki meyveler yeyin bol bol vitamin
PervinY H-O12 Sade içmen daha iyi olur. Meyvelerin içinde şeker vs oluyor. Denemedim ben ama, evde meyve ile blenderden geçir bide öyle dene sade içemiyorsan.
Vandb H-O12 evde kendiniz yapın blendır yada shake aleti varsa eğer şeftaliyle sade kediri alın karıştırın gerçekten çok güzel oluyor yada muzla sade kefiri deneyebilirsiniz muzu ezmek daha kolay shake tarzı birşeyiniz yoksa
Yaseminn2345 Zararı konusunda fikrim yok. Ahududu vs tüketmemek lazım ama içinde çok az vardır zaten. Sadece boş şeker alırsın. En güzeli sade içmek
Zeynepseyma Emel1744 ben ev yapımı yoğurt yiyorum hergun iki kase meyve yiyorum ceviz yiyorum arada ayran yapiyorum
Yaseminn2345 NewbieMommy ahududu çayını son haftalarda doğum için içiyorlar. İlk 3 ay uzak durmak lazım diye biliyorum.
NewbieMommy Yaseminn2345 yok ben direkt tüketilmiyor sandım çünki yulafla falan karıştırıp yiyorum o sebeple sordum faydası var diye biliyorum
KuzeyinAnnesi10 H-O12 sade kefir asla icebilen biri değilim bende hep meyveli içiyorum çok da severim hamilelikten önce de içerdim 🥰❤️