Elfve minisanne344 yedek parçası var diye almıştım bi o dönem bi iş yapmıştım o parayı oraya verdim normalde Xiaomi çok güzel ama yedek parça sorunu var ama bime gelenler bile güzeldir eminim Dyson aşırı hassas bastırma herşeyi süpürme yok dikakt etçen
minisanne344 __mom1 ahh canm vallah babasiz 2 evlat büyütüyorum tek başıma bitanede yolda yakın zamanda kaybettik o bakımdan şuan zor
baybarsmom Beggg bende de kedi var koltukları daha rahat süpüreyim diye dyson aldık robot süpürge istiyordum koltukları kablolu süpürgemle supurmekle ugrasamadım. Sarjlı supurgeler cidden rahatlatıyormus insanı
Beggg baybarsmom sarjlı süpürgeyi yukarı koydum sürekli aşşağıya indiremem,koltukları yine klasik sistem tüy rulosuyla almaya devam😅😅
Feyzabeyoglu minisanne344 bende koca süpürgeyi cikarmaktan üşeniyordum dyson da alacak hem para yok hem de gerek de yok dedim. Fantom dik süpürge aldım ucu kolay kayan hali üzerinde falan Basligi tekerlekli yani. Memnunum cekim gücü güzel Trendyoldan aldım 845 tlye aldiydim
minisanne344 Feyzabeyoglu inşallah cnm bnde durumu duzeltebilirsem alacagm alanan kadar çalı süpürgesine mecburen devam
2lokummannesiii minisanne344 dyson yok ama dik süpürgem var. Robotum ve elektrikli süpürgem de var. Eşine söyle sana en azından elektrikli süpürge alsın.