Zeeynep1 Gokcemom2023 est kabak çekirdeği,kefir,kuru kayısı da tüketmenin tavsiye ederim ara öğünlerde.
Zeeynep1 Gokcemom2023 benimde 37+4 evet süt te yapiyor canım. İlk hamileligimde doğumdan sonra kayısı hoşabı da çok tuketmistim.kuru dut hurma kuru üzüm tahin helvası bunlar hep süt yapiyor.mesela hastanedeyken bol bol meyve suyu tüket ise yarıyor.
Elfve Gokcemom2023 köfte çok iyi kilo aldırıyor demişti ilk hamileliğimde doktor. 1 hafta nerdeyse 2 öğün yedim ayrıca muz hemen kilo almıştı. Ama 2 hafta geriden gelmesi çok önemli değil çok kilolu olması iyi değil zaten
Gokcemom2023 Elfve yakalamıs gibi haftasını dün üç hastane gezdim valla sadece karın cevresi 1 hafta geriden gözüküyor
Zeeynep1 Gokcemom2023 rica ederim. Amin inşallah sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah 🥰
ipekcim happyson nesquik tozu öneririm her akşam süt ile için. Ve peynirli yumurta 🙏 sabah yemezsem akşam yerim illaki. 31 haftada 2 kg demişti doktorum. Beslenmem normal ekstra nesquik tozu ve dediğim gibi peynirli yumurta 🥚 Kefir , muz
happyson ipekcim nesquik i burda görüp aldım ama düzenli kullanmadım . Canım istediği için kakaolu mısır gevreği yiyordum 2 paket bitirdim hatta ama onun kilosuna etkisi olmadı demekki