Anneoluyorumm00 Cankuss35 hep silik çıktı çoğu günler silik çizgi bile yoktu, 15 gün çizgi belirgindi ve dün akşam yani 19 gün belirgin çıktı, zaten çoğu kişi bu markanın böyle olduğunu söylüyor,hata birininki böyle çıkmıştı oda şikayet ediyor o ay hamile kalıyor 😊
Merve-metin Anneoluyorumm00 hangi marka canım bu test ben innovita kullandım çok hassas ve çok memnun kaldım tavsiye ederim daha net sonuç alırsın
Cankuss35 Anneoluyorumm00 ya bilemedim gerçekten biraz daha koyu olması gerekıyor keşke başka marka alıp eczaneden karşılaştırsaydın
Merve-metin 1prensesannesi__ Ahhh bu erkeklerin merakı yaaa 😂 benim eşim her gün yataktan hadi test yap artık diye uyanıyor 😬 hayır dediğimde kendi kendini strese sokma yap kurtul diyor ama ben direniyorum yapmamak için 😂
1prensesannesi__ Merve-metin dimi ya diyorum ya Allahtan anlamiyo cok diye 😂 soruyo ne zaman belli olcak diye ne desem inaniyo 😂 erken yapilan testlerden pek haberi yok bilse bana her gun test yaptirir 😄😂😂
Merve-metin Anneoluyorumm00 kız olurrrr ben adet günümde yumurtlama gördüm her ay aynı gün yumurtlama olmuyor tabi ki
Anneoluyorumm00 Merve-metin yaa ben şimdi ne yapicağim bilmiyorum eşimde işi var dünü degerlendirmedik, bu akşam saat 6 da tekrar yapicağim
Anneoluyorumm00 Merve-metin bu laboquick herkse şikayet ediyor silik çıkarıyor diye, aynen senin kullandığın en iyisi olmadı diğer ay bunu kullanırım
Merve-metin Anneoluyorumm00 en son ne zaman değerlendirdin canım yada eşin ne zaman gelecek sperm yumurtada 72 saate kadar canlı kalabiliyor çünkü
Anneoluyorumm00 Merve-metin en son pazartesi günü değerlendirdim 2 Ekim’de, çağırdım işi falan boş versin bu gün dedim akşam gelicek çok şükür, yanlız bu gün çok akıntım var afedersin gün içinde üç defa kendimi sildim diğer günlere göre çok vardı bende anlamadım acaba diyorum hamilelik te olabilir mi ? Yada yumurtlamam mi gerçekten
Merve-metin Anneoluyorumm00 yumurtlama olabilir canım bugünü değerlendir sen 🌸inşallah güzel haberlerini alırız
Ebruebos Anneoluyorumm00 yumurtlama olabilir benim de bat 15 bi 10 gün önce fena akıntım oldu 2,3 gün sonra geçti
Anneoluyorumm00 Ebruebos ayy o zaman bu günüde değerlendireyim çok teşekkür ederim canım cevap verdiğini için 😊
Merve-metin 1prensesannesi__ ayyy sus sus ondan haberi yok Allah’tan 😂😂 yoksa hergün testle başımda bekler 🤣🤣 bide test yapmıyorum diye laf işitiyorum daha var diyorum ne var tamam belinin ağrısına kalkamıyorsun işte kesin hamilesin diyor hayır adet olacam diyorum da öyle geçiştiriyorum 😂😂
1prensesannesi__ Merve-metin ay bende bazen elimi sütyenimjn icine atiyorum sertligine bakmak icin kaslarini kaldiryo bebek var bebek memelerine süt doluyo ondan boyle tas gibi olmus diyo benden cok o anliyo sanki 😂
Merve-metin 1prensesannesi__ hahahaha 😂😂 ayyy resmen aynılar dün belim ciddi anlamda çok ağrıyordu üşüttün kesin diyor 🤣🤣 yada bebek var ikisinden biri diyor nerden biliyorsun dedim Google yazıyorum belirtileri çıkartıyor diyor 🤣 bu sabah bide erken öğrenmenin başka yolu yok mu dedi hayır yok dedim 🤣🤣🤣