1prensesannesi__ Anneoluyorumm00 dogru canım gecmiz olsun insAllah en yakin zamanda hamile kalirsin canim
Anneoluyorumm00 Cankuss35 belirtilerin hem hamilelik hemde adet belirtisi işte bilmiyoruz yaa, canım ne diyceğim benim bu gün 19 günüm ovlasyon testi yaptım diğer günlerden daha koyu çıktı yaa eşimde yanımda değil sence olabilir mi yaa benim geçen adettim 23 günde olmuştu şimdi 4 gün kalmış oluyor çok şaşırdım ya
Merve-metin Anneoluyorumm00 kız olurrrr ben adet günümde yumurtlama gördüm her ay aynı gün yumurtlama olmuyor tabi ki
Anneoluyorumm00 Cankuss35 hep silik çıktı çoğu günler silik çizgi bile yoktu, 15 gün çizgi belirgindi ve dün akşam yani 19 gün belirgin çıktı, zaten çoğu kişi bu markanın böyle olduğunu söylüyor,hata birininki böyle çıkmıştı oda şikayet ediyor o ay hamile kalıyor 😊
Ebruebos Meneksem telefonda zor görünüyor ama normal bakınca belli oluyor. Pazar günü tekrar yapıp atıcam canım inşallah vardır.
Anneoluyorumm00 Cankuss35 yani bende bilmiyorum ama hamilelik olabilir göğüsten dolayı koltuk altlarına vuruyor
Anneoluyorumm00 Cankuss35 ya benim testleri biliyorsun hep silikti çekiyorum fotoda görünmüyor nerdeyse
Ebruebos Cankuss35 evet bel ağrısı sıcak basması normalde çok üşüyen biriyim. Göğüs ucum belirginleşti büyüdü biraz. Önceki gebeliğimde aynıları olmuştu