Emine071 Hemen 🤣🤣 öğrenir öğrenmez dayanamadım hıc eşime süpriz yapmak istiyordum ama hemen aradım baba oluyon galiba dedim 🤣🤣 sonra annemi kaynanamı öyle öyle gitti
Nisanurr E23ww ben bide 4 aylık çocukla hamile olunca millet tepkisiz kalmayı tercih etti herkes şok 🤣🤣🤣
Pnardadas Lee Gelde ayar ver bazen düşünüyorum da ben malım o beni kirabiliyor ama ben yapamıyorum sessiz kalmayı tercih ediyorum. Sonu nereye varacak bakalım
Ozlemsvr Lee ben eşimin ailesine ve kendi aileme yani çekirdek aileme söyledim. Diğerlerine 3. Ayima girince söyledim.
FMS Lee Eşim bana bıraksa ben 4.ay bitene kadar söylemezdim ama o öğrenir öğrenmez herkese söyledi 🤣 bugün cinsiyeti öğrendik sabahtan beri aramadığı kimse kalmadı 🤣🤣🤣 paylaşmayı seviyor 🥰
arzum8683 ilk ve ikincisini hemen söylemiştim sonra hemen duydukları gibi haftasına düşük haberini vermiştim üçüncüsünü ise10.haftamda söyledim
Cansn Saklayan arkadaşlara helal olsun valla. Benim o kadar çok bulantım var ki insanların anlamaması zor gerçekten. Alnımda yazı gibi benim için 😁 kaldı ki 4 senedir evliyiz hamileyim dediklerimi bile inandıramadım 😁 insanlar o kadar ümidi kesmiş bizden 😁 biz öğrendiğimiz zaman söyledik aileye çevreye.