Dilommm Lee ben ilk anneme kardeslerime 3 ay sonra yakin akrabalara simdi 6 ayligim yavas yavas gorene soyluyorum bence fayda var gec soylememkde insanin ici icine sigmasada
Zeliha66 Lee ilk hamileligimde hemen herkes duymustu kayinvalidem sagolsun söyleme dedik söylemis. Ikincide önce uyardik sonra söyledik 3 ay olanaca kimse duymadi aileler hariç
Lee Muhasebeci iyi gizlemişsin hahahah benim annem 8 aylıkken söyledi düşün mahalleden doğdu kardeşim bilmiyordu
Mavi20 Lee ilk eşime söyledim sonra göz doktoruma söyledik 😂 3. Ay bitince ailelere söyledik sonra yavaş yavaş duyuldu. 🤗
Mertcanbusekarakaya Lee ben 3 haftalık olduğumu öğrendim direk instagramda falan paylaştık ailelerimize de söyledik 🤷🏼♀️
AlininAysesii 3 haftalık gebeyken silik çizgi ile hastaneye gittik, sonuç pozitif çıkınca ailelere söyledik. Onun haricinde kimse bilmiyor henüz 13+5’im. Söylemeyi de düşünmüyorum, zamanı gelince gözleri ile görürler 😂😂
AlininAysesii Pnardadas E madem huyu belli, yanında niye test yapıyorsun ki, özel bi şey yani sonuçta 😂
SevenTunc 37 haftalık hamileyim yakın arkadaşlarımız ve ailemiz dışında kimseye söyleme gereği duymadık 😊
SerSel Benim tüp bebek olduğu için aileler tedavi sürecimizi biliyorlardı😃Transfer olduğumda annemlerde kaldım ve sonucumu hep beraber öğrendik😆🙈Çevremdekilerde 3 aydan sonra öğrendi
Muhasebeci Lee bundan önceki bebeğim nazardan düşünce bir daha hamile kalırsam herşeyi netleşene kadar hatta doğurana kadar söylemeyeceğim demiştim ama 6. Aya kadar dayanabildim ☺️☺️☺️
SuAte İlkini sağır sultana bile duyurduk sonrasında kalbi durmuş yavrumun ameliyattan sonra Bebiş nasıl diye gelen mesajlar o kadar can yakıcıydı ki Rabbim bi daha yaşatmasın... şimdi 14 haftalık hamileyim ama kimseyle paylaşamıyorum korkudan sadece ailem biliyo okadar 😊
Kbraern SuAte aynı şeyleri yaşamısız o kadar çok anliyorum ki seni 😔 biz de eşimle 5.ayda söyledik ailelere onda da korka korka ama hersey yolunda şükür
mehtap28 Lee 6haftalikken esime söyledim, 3,5 aylikken ailelerimize söyledik 7,5 ayimda instagramda esimle resim attik 😊
Nisanurr E23ww ben bide 4 aylık çocukla hamile olunca millet tepkisiz kalmayı tercih etti herkes şok 🤣🤣🤣