Elif-al Kubraavera Güngören Özel le konuşabilirsiniz.Dun konuştuk 8500 fiyat verdiler.Ben detayli ultrasyonu orda yaptirmistim.Gayet güzel ilgileniyorlar.Doktor Tercihi isterseniz Ali Emre Atik Tavsiyem olur.
Elif-al Kubraavera Devlet Derseniz de Ben Çam Sakuraya gidiyorum.Gayet hersey çok Güzel Sezeryana Gün Aldık Son 23 Gün Kaldı.
2prensesannesi__ Elif-al cam sakurada kac haftalikken sezeryan için gün verdiler? Bnde orda takılıyım 33+5oldum 36da gel dedi muayeneye en son 32de gitmiştim.xon haftalar whaftaya düşmesi gerekiyor diye biliyorum ana doktor öyle deyince gitmedim bnde
Kubraavera Bebetooooooooooo Daha araştırıyorum bakalım doktoruma sorucam medipol Bahçelievlerde Muhabbet hanıma gidiyorum güzel ilgileniyor memnunum ama ssvdye naısl bakıyor bilmiyorum
Kubraavera 1prensanne Evet Nehir hanım çk iyi diye duydum hastane biraz kötüymüş ama doktor için gidilir yani
feyzanurkadir Kubraavera nehir hanıma gidiyorum. Çok tatlı birisi her gittiğimde sarılmak istiyprum resmen. Çok gebesi var kapıda sıra bekliyoruz devlet hastanesi gibi o kısmı kötü sadece ama nehir hanım içim değiyor tavsiye ederim
Elif-al 2prensesannesi__ 2prensesannesi__ şuan 36+3 üz normalde 41 diye direttiler fakat benim bel fitigim var yürüyemiyorum ağrım oluyor konusa konuşa 39+4 e gün verildi 26 Ekime. 2 hafta sonra kontrole gel dedi. Kan aldılar idrar verdim sezeryan olacağım için.2 hafta sonra 38 haftalik oluyoruz nst olucak sonraki haftaya dogum zaten.
2prensesannesi__ Elif-al sezeryani mi 41e kadar direttiler bn 38de alirlar bekletmezler diye düşünüyordum.
Elif-al 2prensesannesi__ ilk gebelik 41 de alınmasi lazım diyor acildeki ama doktorum 38.39 dedi acilde sıkıntı oldu gün verilen yerde.Bel fıtığı bacağıma vurduğu için yürüyemiyorum onun sayesinde 39+4 e verdiler şükür Son 20 Gün kaldı 🫶