Merhaba benımde 4 kaybım var enson kaybım gecen yıl kasım ayında oldu ıkız gebelıktı 9+6 günlük ıken kalpleri durdu sımdı tekrar ıkızlere hamıleyım bende gebelık oncesı seker yüklemesı yaptırmıstm 300 kusur cıktı 1. Saat gebelıklerımde ınsülinden baska carem yok gebelık dısında cok yuksek degıl dıyet ıle tokluk en fazla 150 gelıyor hep dıyet yapıyorum gebelık dısında ama hamıle kalır kalmaz hemen aclık sekerım 250 gelıyor tüp bebekle hamıleyım trasferden berı ınsulın kullanıyorum dun gittim iki kese görüldü haftaya kalp atısı ıcin cagırdı ınsalalh duyarım hayırlısı ıle kayıplarımın sebebı bulunaması seker ola bılır dendı net olmamakla bırlıkte cok dıkkat edıyorum tek doz 17 mg insülin kullanıyorum ve dıyet yapıyorum tokluk 140-150 cıkıyor duzene anca gırmeye basladı ama cok zor bırsey yıyemek aklına gelenı canının ıstedgını yıyememek cok zor ben daha yolun en basındayım ınsallah bu defa hayırlısı ıle kucagıma alırım kayıplarımdan ve dıyabetımden dolayı perinatalojı doktoruna gıttm dun sıkı seker takıbı dıyor defter verdı hep ac tok yazıyorum haftaya gelırken getır dedı ıkız bırde kalp atısı daha gormedık ama olma ıhtımalı var suan korkuyorum nasıl besleyecegım yeterlı gelıcekmı yedıklerım ne yapacagım endıselıyım