Glbnuzynpzhr7 AyiPeddington evet aynen öyle valla azcik daha yatayım kalkarim diye diye saat geçiyor😊😊
Beyzanury1234 AyiPeddington yarın 31 haftalık olucam ve çok iştahım açıldı bol bol midem yanıyor hareket etmek istemiyorum enerjim bitti iş yapsam soluk soluğa kalıyorum toplamda 16 kilo aldım ☹️
AyiPeddington Beyzanury1234 ooo baya almışsın kuzum ama üzülme verirsin bakalım ya. Nefes nefese kalma olayı bende de aşırı. Durup durup bı ffffffff deme gereği duyuyorum 😄 ben 32+4 üm bugün toplam 6 kilo aldım 🙈
Moom16 34 haftalık oldum baktıgında cok kılo almamıs sadece göbegi cıkmıs biri gibi gözüksemde bir markete cıkmamla tansiyonum yerle bir oluyor resmen ay vucut kaldırmıyor ağırlastım iyice düzenli yürüyüs nasıl yapıcam acaba🥴
AyiPeddington Moom16 yürümek bana da ceza gibi geliyor yaa. Ana sinifina giden kızım var eve yakın güya okulu iki adım yere yürürken ölüyorum
Neslibt72 AyiPeddington hemde ne ağır vasıta yaa şişko bir penguene döndüm yürürken. Uykular haram geceler zombi gündüzler sarhoş 😂
Aysekayra Aynen olduk 9 kasim sezeryan günü Bi de 7 aydır annemlerde kalıyorum 3 yadinda oğlumla daha perişan olduk ne düzen ne rahatlık daha rahat yatmış değilim istediğimi istediğim an yiyemedim utana sıkıla bi hamilelik geçiyor Allah yardımcım olsun
sevaldqn1 AyiPeddington kendimi penguen gibi hissediyorum yürürken yemek yedikten sonra da panda gibi, yuvarlanasım geliyor birden bire yataktan kalkarken eşim dalga geçiyor 🥲
Mochi AyiPeddington 32+1 şuan ve zorlanıyorum artık🥲 bir de dün sabah başlayan aşırı baş dönmem var dengemi sağlayamıyorum bir yandan kasılmalarımda oluyor eşim işi gereği akşam acildeydi kadın doğuma gidip dr bulup sormuş şikayetlerimi bunlar aslında açılma olduğunda olan belirtiler gelsin muayene etmem gerek ancak ozaman kesin biliriz demiş dr.da kabul etmedim tabi gitmedim acile korkuyorum galiba kötü birşey ile karşılaşmaktan😢
Mochi AyiPeddington teşekkür ederim bu hafta muayenem var dr umda onu bekliyorum acile gitmek istemedim alttan bakacaklar yine 🥲 artık yeter valla her gittiğimde alttan bakılıyor bir şey olacak en sonunda hareketleri iyi bebeğin arada yalancı sancılarım oluyor lekelenme yok çok şükür bakalım dr ne diyecek
Aysekayra AyiPeddington aslinda turkmenistan da yaşıyorum ama hamileligimin başında yüksek tansiyon sıkıntısı oluştu küçük çocuk kimse yok orda es dost saglik durumu ve tek başıma orda bu süreci yapamam diye anneme geldim ama tabi insan evi gibi rahat etmiyor Allah annemden de bin kat razı olsun
AyiPeddington Aysekayra anladım kuzum. Tabi yaa insanın kendi evi gibi olurmu. O evde buyusende ordan çıktın artık. Eşine soylemenin rahatlığı doğup büyüdüğün evde olmaz ne yazikki
ilkimgk 34+0 dan selamlar 😂 uykusuz gecelere hello dedim dönerken otururken kaburga batmaları ağrılar herşey tam gaz devam 😂