Gulsahkizilkan AyiPeddington bende bugün tam 31.haftalık oldum. Sırtım kopmaya başladıı 🥺🥺 kilomla ilgili sıkıntım yok ama şeker ile ilgili var
Nagihanbkr AyiPeddington 34+4 üm şuan bemde çok ağırlaştım yürümem yavaşladı baya yattığım yerde dönüyorken inliyerek ve eşimden tutunarak dönüyorum şu aralar başladım zorlanmaya yürüdüğümde ya da mutfak topladığımda göbek deliğimin etrafı sızlıyor nefes nefeseyim sürekli 🙄🤗🥰
BasimAgriyor AyiPeddington ayy kaburgalarım ağrıyorr, karnım davul gibiii, iki adım atıyorum nefes nefese kalıyorumm, sırtım çooook ağrıyor 🥲🥲Bir de bugün kıyafetleri yıkamaya başladım nasıl zor geliyor anlatamam.
Glbnuzynpzhr7 AyiPeddington ben de 32+4 üm çok şükür o kadar ağırlasmadim sadece üşengeçlik olmaya başladi diyelim😂😂hareketlerim de falan kısıtlamam olmadı çok şükür Allah yardımcımız olsun😊
AyiPeddington Gulsahkizilkan yaa çok geçmiş olsun canım. Sıkıntısız kucağına alırsın inşallah bebisini
AyiPeddington cancik seni o kadar iyi anlıyorum ki. Artık zor gecmeye başladı hayirlisiyla kucağımıza alalimda bugunlerde gecicek inşallah canımm😍
AyiPeddington BasimAgriyor Allah yardımcın olsun canım bende öyleyim. Bende yarın yikiyacagim inşallah kıyafetleri 😍
AyiPeddington Minik-ve-annesi evet evet evet aynısı bende de mevcut. Sağa sola dönerken karnım acayip oluyor 😌
Glbnuzynpzhr7 AyiPeddington evet aynen öyle valla azcik daha yatayım kalkarim diye diye saat geçiyor😊😊