Deletedmom_116 Tabiki yatak odasına kurdum bebeğim zaten hastaydı gelen giden oturma odasında oturucagi için bebeğimin riske girmesini istemedim bide ne yalan söyleyeyim temas vs hoşuma gitmez diye gözden uzağa koydum yatak odama zaten kimse giremez
Yenibirannee Papatyam17 besigini yatak odasina koydum. Geceleri orda uyuyacak. Birde ana kucagi aldim gun icinde hep yanimda olcak
000 Papatyam17 yatak odasına yatağın yanına kurduk biz birde küçük beşik aldik taşınabilir onuda içeride uyutmak vs gözümün önünde durması için 🧡🧡
BirazbundanBirazondan1 smnbr evet güvenilir. Kaymıyor bebek ve başı yukarıda olduğu için kusma sorunu olmuyor.. Reflü yatağı bana hediye geldi
Vandb Papatyam17 kamere alma şansınız varsa hayat kurtarıyor gerçekten alın. Ben hep ondan takip ettim bazen ikimiz uyuyorduk ben dalarım diye gece belli saate kadar eşim oturup takip ediyordu kameradan
karanmom Papatyam17 ben şuan boş odam var oraya koydum doğuma yakın yatak odasına Alcam benimki park yatak ve hantal gibi değil çok güzel ve kibar taşınıyor hemen eğer getirmek gerekirse oturma odasına getiririlir kolayca
Kahverengi Papatyam17 yatağım yüksek olduğu için kalkmam zor oluyordu iyiolana kadar koltukta yatıp kalktım koltuğun yanına kurmuştum
Gizemb41 Papatyam17 park yatak aldık biz yatağımızın yanına kuracağız ama ilk zamanlar için juno yatak aldım ben. İlk zamanlar park yatakta ya da başka yerde onda yatırıcam