Aselannesi_25 Klbk25 aynı haftadayız 🙈 2. Gebeliğim benim ama sanki ilk gebeliğimmiş gibi neler olacak hiç bilmiyorum 2 cm açıklığım var 9 gündür gelen yok 😄 bekliyorum
Mne001 34 haftaya giriyorum bnim simdiden uykularım kaçtı zaman durdu heyecan yok korku ağır basıyor 🙈
glsmogrtmn Allah yardımcın olsun kolaylıklar versin Rabbim biz de 35+0′ız bugün. Kaygı, korku,stres, heyecan bir arada ağzımın her yeri uçuk oldu. :/ vücudum çok ağrıyor çok zorlanıyorum
Klbk25 glsmogrtmn benimde öyle yürüyüş yap diyolar ama ağrılarım çok yalancı sancılar da çok arttı günde iki hurma yiyorum fazla yemeye korkuyorum
Melti Sibel24 ben de 39+2 oldum bugün gelecek mi ne zaman gelecek çok meraktayım. 40 haftaya kadar gelmezse suni sancı ile deneriz diyor doktorum 😧
Klbk25 Sibel24 bizimkinde de bir belirti yok hep aynı rahatsızliklar birden sürpriz yapacak herhalde çatı muayenesi oldunuz mu
Klbk25 sevaldqn1 korkmayın şimdiden ilerde daha çok korku oluyor zaman yaklaştıkça bol bol dua kendi kendimizi sakinleştirmemiz lazım
Sibel24 Melti nişan felan geldi mi bende dün tarif edilen gibi bi akinti geldi ama tek başına dogum belirtisi degilmis o yuzden cok sey yapmadim
Klbk25 Melti banada öyle dedi 40 41 e kadar bekleriz dedi bende suni den çok korkuyorum egzersiz yapıyomusunuz hurma ananas felan yiyin diyolar
Klbk25 Zozan_21duva benimde ilk gebeliğim hem korkuyorum hem merak ediyorum çok telaşlı günler bakalım nasıl olacak sağlıkla kavuşuruz İnsaAllah siz çatı muayenesi oldunuz mu
Melti Sibel24 yok ya nişan falan gelmedi, 1 cm açılmam var sadece o da 3 haftadır falan aynı değişmiyor, 2 gündür kasıklarım da bi baskı var adet olacakmış gibi hissediyorum memelerim daha bi hassaslaştı falan acaba diyorum ama hiç bilemiyorum.
glsmogrtmn Klbk25 yürüyüş ben de yapamıyorum on dk yürüyorum sağ kasığımdan ağrı başlıyor ve asla yatmadan geçmiyor