PrensesAnnesi_42 Namazlarınizi nasıl kilabiliyormusunuz ben bazen sünnetleri oturarak kilabiliyorum ama vicdanında kendimi kötü hissediyorum sizlerde durumlar nasil
Sinemgndg PrensesAnnesi_42 16 haftalığım hiç eksik olmadan kılıyorum çok şükür ayakta ama bazen karnım çok batıyor eliyip kalkarken baya ağrı giriyor o yüzden oturarak kılıyorum arada ama bir şekilde kılıyorum.
Ozlm_31 PrensesAnnesi_42 oturarak kılıyorum 31 haftalik ikiz gebelik ayakta durmam mümkün bile degl otururken bile belim çok agriyor
Sedamert03 PrensesAnnesi_42 Serkilajlıyım 12. Haftadan itibaren oturarak kılıyorum , şu anda 33. Haftadayım
Ruyammmm PrensesAnnesi_42 38. Haftadayım çok çabuk nefes nefese kalıyorum bacaklarım dizlerim bileklerim ağrıyor ve secdeye giderken cok zirluk yaşıyorum göbeğimden dolayı bacaklarimi biraz açmak durumunda kalıyorum ama yine de devam etmeye çalışıyorum. 4. Rekatı zor bitirip mola vere vere kılsam da bu şekilde
Meryembozkurt46 Oturarak kıla bilrisin canım zorlanıyorsan 23 haftalıgım normal kılıyorum cok belim agrırsa oturuyorum sünnette bende allah kabul etsin
PrensesAnnesi_42 Meryembozkurt46 bende 25 hafta bitiyor artık ama en başından beri çok şiddetli bel ağrılarım var zaten dizlerimde kıkırdaklar bitmiş kireçlenme felab var zorluk çekiyordum ama genede normal kalıyordum bu hafta bide nefes darlığı çıktı nefes nefese kalıyorum
PrensesAnnesi_42 Ozlm_31 ayy Allah yardımcınız olsun ikiz gebelik gerçekten çok zor Rabbım hayirlisi ile kucağınıza almayı nasip etsin. Allah kabul etsin namazlarımızı da insalllah
Fenciiii PrensesAnnesi_42 Ben 27 haftalığım bazen sıkıştırıyor gibi hissediyorum bebeği yorgun hissediyorum yada o yüzden oturarak kılıyorum niyet çok önemli Allah içimizi biliyor
AslanKadini PrensesAnnesi_42 oturarak kılıyorum Allah kolaylastirmis kardeşim eğer zorluyor diye bırakmak yerine oturarak kılmak daha mantıklı. Kendine vesvese yapma. Allah bilmiyor mu iyi hissetsen ayakta kilacagini? Elbette biliyor. Üzme kendini.
PrensesAnnesi_42 AslanKadini Allah razı olsun ne güzel yazmışsınız. Rabbım daim etsin inşallah herkezede nasip etsin namaz kılmayı
Meryembozkurt46 Allah kabul etsin canım senin niyetin önemli benimd 2 gündür belim. Çok agrıyor oturuyorum bende artık normal nefes nefese kalmam büyüyor bebiş 🤍saglıkla sihatle vaktinde sagsalim gelsinler inşallah hayırlı evlat olsunlar 🥰
Ilba_34 PrensesAnnesi_42 başlarda mide bulantım çok oluyordu secdeye eğildiğimde isfitra edesin geliyordu biraz oturarak kıldım şimdi belim ve kuyruk sokumum çok ağrıyor bazen ayakta bazen oturma simidine oturarak kılıyorum rabbim niyetlerimizi biliyor kabul eder inşAllah
Sehermahsum7321 PrensesAnnesi_42 ayakta kılıyorum ama bazen namaz kılarken oturup kalkarak namaz üstünde çok kustuğumu da biliyorum namazımı da bırakamadım için de devam ediyorum Allah affetsin bizi çok zorlanıyorum