Delidolu ay valla bende anlamadim ben ilk ogrnedigim zamnalsrda beyaz sarimsi akimtim oluyodu sonra keseyi gormeye gittigimizde doktoruma soyledim ben bunu bazi kan tahlilleri bide idrar tahlili istedi. İsrar tahlilinde de hafif enfeksiyon cikti tek kullanimlik toz bi ilac verdi onu kullandim akinti gelmedi bida o ara da ben bol su iciyodum bide sonra grip oldum 4 5 gun boyunca su dahi icemedim midemi bulandirdi hep anca bi tarhana bide ihlamur ictim hep sonra da yesil akimti gelmeye basladi hafif idrar yolu enfeksiyonunun ilerlemis hali oluyomus yesil akimti anlamadim yani garip bisi doktora gittigim gun iste pazartesi gunu kesildi gelmedi bide yesil akinti o gece de fitili kullanmaya basladim cok sukur bi da da gelmedi bu gebeligin ilk aylarinda cogu hamilede oluyomus sanirim cunku vucut tamamen bebege odaklandigi icin haliyle kendi vucudumuza sira gelmiyo felan iste sonradan geciyomus 2. 3 tremisterde oluyo mu bilmiyorum umarim olmaz valla cok koti bisi cok sukur bende kasinti idrar yaparken yanma felan yok sadece akinti vardi sende de kasinti da varmis Allah yardimcin olsun valla o kasinti cok zor oluyo mantar olmustum bi kere ordan biliyorum bol bol su icmeye calis normalden su icmeye calis ki idrarla enfeksiyonu atabilesin kuuzm