Crnkmslonr Kızlar merhaba bugün 34+1 günlük olduk yarın kontrolümüz var. Sizce bu hafta ntsye bağlanır mıyım ? Siz kaçıncı haftada ntsye bağlandınız tatlış anneler ?
Crnkmslonr Kvsr_cvlk Bakalım yarın beni de bağlayacaklar mı ? Ya sona yaklaşıldıkça heyecan artıyor 😀
Aysee1123 Crnkmslonr Doktora göre değişiyor özeli devleti yok aslında çünkü arkadaşlarımın arasında özele gidip 33-34 te bağlananlarda oldu. Gebelik ve doktora göre tamamen
Minikayak24 Crnkmslonr 31 haftalık yani salı günü gittim bağladı ben biraz kasılma var dedim diye ama bundan sonra sürkeli yapr kesin ilk oğlum erken doğumdu bundada kontrol ederler sürekli
Crnkmslonr Minikayak24 benim de ilk bebeğim erken doğum riskimiz de yok tabi bundan sonrası Allah bilir ama nts bağlanma haftasını çok merak ediyorum. Allahım bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🥰
__mom1 Crnkmslonr bağlanırsın büyük ihtimalle benim de cuma kontrol 34+5te bağlanırım diye düşünüyorum
Crnkmslonr __mom1 Bakalım özel geç bağlıyormuş devlet 32. Haftadan sonra bağlıyormuş devlette gidiyorum bende 😀
Minikayak24 Crnkmslonr amin inşallah canım oğlum 35+6 da doğdu oyuzden benim biraz daha sıkıntılı buda erken doğar diye düşünüyorum çünkü aşırı haraketli durmaz çok😂
Crnkmslonr Aysee1123 Doğrudur benimde özele giden arkadaşlarım hep 36 hafta da bağlandı Demek ki hastaneden doktordan gebeden gebeye değişen bi durum