gunaymom Deli_hatun_7 aa erken başlamış belirtiler 🙃halsizlik ilk hamileliğimde çok vardı bendede hasta gibi bütün gün yattığımı bilirim şuan yok inş olmaz 😌
Prensannesi12 Benim ikinci hamileligim okadar karmasik duygular icersindeyim ne seviniyorum ne uuzluyorum nasil olucak ikisinede tetebilecekmiyim
77Bebek35 Prensannesi12 benımde ıkıncı canım ısteyerek oldu ıkıncısı korkutma gozunu bı sekılde buyucekler
Zeybal34 77Bebek35 ben samandırada oturuyorum. Ama hastaneye özel pendik yüzyıl hastanesi Aynur Serap Simavlı.
Prensannesi12 77Bebek35 bizimkide isteyerek oldu ama diyorum aceba bir yil daha beklesemiydik gecim dertleri falan boyle sacma sapan dusunceler olmus zaten yasimda 30 bu arada
Ahsksdk Kızlar alt karın kısmında ağrım oluyor bu normal mi sanki spor yapmışımda hamlanmış gibi hafif bi ağrı geliyor
gunaymom Ahsksdk aynısı bendede var karın çalışması yaptıktan sonra hafif bir ağrı olur aynen öyle bendede normal bence 🙂
Ahsksdk gunaymom ay ilk hamilelik diye ne olsa kafaya takıyorum cidden inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz ya
ipeklinaismom gunaymom öğrendiğimde 4 haftalık idi , benim ilk belirtim uyku oldu öğle uykusu uyuyordum bayiliyo gibi oluyodum
Zeyni_zeyni ArasKemalvekardesi benim de bugün 6+1 ama doktora göre 5+1 çok kafama takıyorum neden böyle çıktı acaba diye. Bir daha kontrole ne zaman gideceksin
Naniklininik 4+3 kasıklarımda ağrı arada giriyor ayakta kalınca, iş yapınca özellikle. Batma hissi azaldı ilk tutunurken batma vardı