Deli_hatun_7 gunaymom 4+4 uygulamaya göre ama haftaya keseyi görür gibiyiz bende belirti yorgunluk halsizlik uyku var iştahım açıldı çok şükür 🤭❤️
Zeybal34 gunaymom ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum. Çok yatıncada çok oturunca da ağrıyor. Uykum çok geliyor. Ve birde çok açım her dakika her saat. Tuzlu yerim 10 dk geçmez ekşi yerim 5 dk geçmez tatlı yerim midem allak bullak oluyor.
gunaymom ipeklinaismom kaçıncı haftada başladı uyku hali ilk hamileliğimde bendede oluyordu akşam 7 de uykum geliyordu şaka gibi inşallah bunda olmaz 😂
gunaymom Zeybal34 kaç haftalık şuan? uyku hali yok şuan bende ilk gebeliğimde çok oluyordu 7.haftadan sonra başlar belki 😏
ArasKemalvekardesi Kusma hariç hersey var 🥰 bulantı mide yanmasi bel ağrısı kasik ağrısı goguslerde hassasiyet keseyi gördüm beklemedeyiz 10 ekimde kalp atışı için insallah
ipeklinaismom gunaymom öğrendiğimde 4 haftalık idi , benim ilk belirtim uyku oldu öğle uykusu uyuyordum bayiliyo gibi oluyodum
gunaymom Deli_hatun_7 aa erken başlamış belirtiler 🙃halsizlik ilk hamileliğimde çok vardı bendede hasta gibi bütün gün yattığımı bilirim şuan yok inş olmaz 😌
Zeyni_zeyni ArasKemalvekardesi benim de bugün 6+1 ama doktora göre 5+1 çok kafama takıyorum neden böyle çıktı acaba diye. Bir daha kontrole ne zaman gideceksin