gudmorningbeya Alif63 rabbim bir avazda kurtarsın inşallah 🙏🏻 hemşirelerin içlerine de merhamet versin sağlıkla kavuşun bebeğinize 🩷
feyzanurkadir Ayazz-A 37 e kadar progestan ve magnezyum kullanıp yattım. Yalancı sancılarım ara ara oluyor. 39. Haftaya girdim henüz bişey yok
Simgeecbn Papatya_kokuyo5 bizde 38+3 olduk ama hiç bir belirti yok tarçınlı suyu çubuk tarçınla mı hazırladınız onu da deneyim 😃
AsyaCngz55 Cigdemtrnn kolay bir doğum olması için mi bunlar ? Bir de ahududu çayı kaçıncı haftadan itibaren ?
Alif63 m_Kubra_m evet yürü diyorlar ama burda 20 kadın var ve 5 odaya izin veriyorlar ve 5 tuvalet diğerleri kapalı izin vermiyorlar görelim dinlenelim sonuçta normal doğum yapacaz ve bizim dinlenmeye ihtiyacımız var ve tuvaletler leş gibi
Alif63 m_Kubra_m doğurmadı dünden beri sancı çekiyorum ama 3 santim uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum su içemiyorum içimden gelmiyor
m_Kubra_m Alif63 öyle yapma bak bol bol su iç orda Kevser hemsire var stajer hatta ordammi diye Msj attım daha cvp yok ınsllah ordadır yardım eder sana ama o çoğunlukla gece geliyor kappali çok güzel bir kız. Zayıf
Alif63 m_Kubra_m 2. Doğum diye yapmıyorlar kendisi gelir diye bekliyorlar bir tek dil altindan hap verdiler
m_Kubra_m Alif63 benimde ikinci doğum du suni verdiler doğmadı bebeğim diye korkma sana. Bol bol dua ediyorum sağlıkla doğar ınsllah bebeğin canım
GlstnMrt Alif63 ya valla ben kendimde öyle 36+3 deyim eşime sezeryan olayım 37 de diyorum izin vermiyor gerçekten dayanilacak gibi değil artık 58 kilo ile hamile kaldım şuan ödemlerle beraber 85 kilo oldum bitmek bilmiyor son ay