Elizan61 Alif63 nişan gelince neden yatış yapıldı ki sanciniz da mi var? Insallah hersey dilediginiz gibi olur
gudmorningbeya Alif63 rabbim bir avazda kurtarsın inşallah 🙏🏻 hemşirelerin içlerine de merhamet versin sağlıkla kavuşun bebeğinize 🩷
Alif63 m_Kubra_m eyübiyyedeyim eşimin ailesinin yanına geldik ve doğum Urfa da bozovanin köylerinde başladı bozova devlete geldim ondan ambulansla eyübiyye hastanesine geldim şuan sanckm çok ve ilgilenen kimse yok çok kötü şartlar car doğumdan sonra herseyi anlatırım ama keşke gelmeseydim
Alif63 Elizan61 sancim var 3 santim açıklık vardı 11 de ama ne gelen var ne giden kimse ilgilenmiyor mahvoldum ne olur dua edin
m_Kubra_m Alif63 aman Allahım ben çok memnunum kaldın çok ilgililerdi özelikle ebesi çok memnun kaldım Aceba kötü olana mi dennk geldiniz çok üzüldüm ama
Alif63 srgl3362 en son onu yapacam burda ki kadınların çığlıkları hemşire muamelesi temizlikçi muamelesi çok kötü
Alif63 srgl3362 ilgileniyorlar oda bile verilmiyor herkes sandalye üstünde çok kötü bir yer ve serviste bile değiliz
Ayazz-A feyzanurkadir benim de 35. Haftamda baslasi sancılar doktor da bebek çok aşağıda dikkat et dedi mg verdi evde bol bol yat dedi siz ilaç be kullandınız
Alif63 Ayazz-A ben ilaç kullanmadım hiç birden bur sancı ve nişan geldi 3 santim açıklık var gerisi yok
feyzanurkadir Ayazz-A 37 e kadar progestan ve magnezyum kullanıp yattım. Yalancı sancılarım ara ara oluyor. 39. Haftaya girdim henüz bişey yok
Alif63 m_Kubra_m burda açılma var diye bir alana alındı çok azarlaniloyor herkese özellikle dili anlamayana veya sesi çıkarmayana
m_Kubra_m Alif63 benn ordaki salaonun odalarında birine girdiim yatakta bekledim hiç ayağa kallmkadim ama onlar sürekli yürü yürü diyorlar
m_Kubra_m Alif63 seni birazdan doğumhane tarafına verriler suni verirler nöbet degisim zamanı ınsllah o zmana. Kadar doğursun
Alif63 m_Kubra_m 2. Doğum diye yapmıyorlar kendisi gelir diye bekliyorlar bir tek dil altindan hap verdiler
Alif63 m_Kubra_m evet yürü diyorlar ama burda 20 kadın var ve 5 odaya izin veriyorlar ve 5 tuvalet diğerleri kapalı izin vermiyorlar görelim dinlenelim sonuçta normal doğum yapacaz ve bizim dinlenmeye ihtiyacımız var ve tuvaletler leş gibi
Alif63 m_Kubra_m doğurmadı dünden beri sancı çekiyorum ama 3 santim uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum su içemiyorum içimden gelmiyor
Cigdemtrnn Alif63 doktorum bana; ahududu çayı, aksak gebe yürüyüşü, squat, sıcak duş önerdi. Yerleri elinle silebilirsin dedi bende 35+5 teyim bunlrı yapıyorum💕
AsyaCngz55 Cigdemtrnn kolay bir doğum olması için mi bunlar ? Bir de ahududu çayı kaçıncı haftadan itibaren ?