Kızlar 2.ye hamileyim 36+4 deyim oğlum 34+3 de doğdu galiba ben bunda 42 bulacam karnım yukarıda bebek yukarıda ama başı baş aşağı normal gibi gözüküyor ama 37den sonra doğurmak istiyorum artık çok zorlanıyorum nefes alamıyorum ve karnım patlayacak gibi oturup kalkamıyorum
Doğum için neler yaptınız
Fatoserin bende 36+1 bugün doktor kontrolüm vardı bebek çok aşağıda dedi inşallah 37 den sonra gelir.Sizin kız mı erkek mi 😊
@"
Alif63 Alif63″#p29658514 Benim ilk gebeliğim . Biraz riskli başladık kanama alanı falan vardı diye neredeyse yürüyüş dahil hiç bir egzersiz yapmadım🫣 Şimdi 33 haftalığız yürüyüşe başladım ve squat yapmaya çalışıyorum .37.haftaya varınca da çevreden duyduğum kadarıyla bolca hurma yiyip , papatya çayı içmeyi planlıyorum☺️
Pastelrenkler1 benim kız sizin 🙃 sağlıkla gelsinler inşallah bende çok aşağıda hissediyorum sürekli bi baskı var
Alif63 karnının asagı düşmesiyle doğumun alakası yok bence ilk gebeligmde doğuma kadar hep yukarıdaydı hatta doğum pozisyonu bile almamıştı doğum anında döndü
Fatoserin benim de kız.amin inşallah 😊
Papatya_kokuyo5 bebegin kafası aşağı da da doktorum dedi bebek yukarıda
Alif63 açılma oldukça çocuk asagı iner diye biliyorum ben
Alif63 benimde ilk hamileliğim 39a girdim bugün başı aşağıda 35ten beri ama kanala girmemiş daha bebeğim beklemedeyiz doktor egzersiz squat yürüyüş yap dedi hareketliyim ama gelesi yok bu kızın 😂
Kubrademirli bu kızlardan neler çekecez oğlum zorla 34e kadar bekledi bumun da gelesi yok🙄
Papatya_kokuyo5 evet işte ben de açılma olsun diye neler yapmışlar onu merak edip sordum
Alif63 ilk gebeligmde bol yürüyüş yaptım evi hep elimle sildim sürekli aktif olmaya çalıştım tarçınlı su içtim o zaman ahududu cayını bilmiyodm şimdi ahududu çayı cok iyi diyorlar pilates yaptım squat yaptım sonuç 8 cm sancısız doğuma girdim suni verdiler😂
Papatya_kokuyo5 tarçınlı su fayda ediyor mu
Alif63 ayyy bakalım artık ne zaman gelmek isteyecekler keyiflerine göre bekliyoruz 😂
Fatoserin benim ilk hamileliğim 38+1 karnım baya aşağiya inmiş karnım taş gibi oluyor sancilarım var daha açılmam olmadı hayırlısı bakalım bekliyoruz
Alif63 ilk gebeliğimde kullandım gerçekten faydasını gördüm bide ilişki cok önemli
Bende 37+3 teyim. 33. Haftada sancım başladı durdurmak için yattım 3 hafta ve ilaç kullandım. Belim karnım ağrıyor geçiyor. Yalancı sancılarım oluyor geçiyor. Sürekli acaba bu kez geliyor mu diyerek heyecanlanıyorum devamı gelmiyor 🙈 Dün itibariyle daha hareketlenmeye başladım.
- Yan yan merdiven çıkıp indim
- Yarım saat yürüyüş
- Evde topta egzersizler
- Ahududu çayı+ hurma
- Belime sıcak duş
- Perine masajı