Agasar Esenler Medipol Sümeyye Betül Gül hanıma gidiyorum. Çok güzel ilgileniyor. Sorularınızı cevaplıyor. Güler yüzlü. 39 haftalığım. Doğumdan da memnun kalırım inşallah. Muayene 550,normal 7500, zorunlu sezaryen 9000₺.
Seymakpinar kulunkaysenur Merhaba bende Medipol Çamlıca takipliyim ama kişiye özel doğum ünitesi olup olmadığını konuşmadık henüz. Koşuyolunda var mı hangi şubesini tercih etmeliyim bilginiz var mı?
Seymakpinar kulunkaysenur Merhaba bende Medipol Çamlıca takipliyim ama kişiye özel doğum ünitesi olup olmadığını konuşmadık henüz. Koşuyolunda var mı hangi şubesini tercih etmeliyim bilginiz var mı?
kulunkaysenur Seymakpinar kişiye özel doğum ünitesi koşuyolunda yok. Çamlıcayı bilmiyorum. Bahçelievler ve medipol megada var ama.
kulunkaysenur Seymakpinar koşuyolu medipol çalışan bakımından çok deneyimli. Hemşireler,ebeler,doktorlar uzun yıllardır oradalar. Çok bilinçli ve güzel ilgileniliyor. Eğer medipol hastanesi konusunda kararlıysanız koşuyolunu tavsiye ederim. Yenidoğan yoğun bakım ayrıca koşuyolunda var.
Seymakpinar kulunkaysenur anladım Çamlıca medipol’de Muayene 585 Normal doğum 10 bin Zorunlu sezaryen 13 bin İsteğe bağlı sezaryen 25 bin Koşuyolunda personel harici fiyatlar nasıl bilginiz var mı?
kulunkaysenur Seymakpinar muayene 650 civarı Normal doğum 12500 Zorunlu sezaryen 16500 İsteğe bağlı sezaryen 18 bin şuan.
Seymakpinar kulunkaysenur anladım benim doğumum şubat ayında yılbaşından önce fiyat sabitleme yapabiliyorlar mı ondan bilginiz var mı peki