defneemom Deletedmom_85 oyy benim bebeğim senin bu postlarını gördüm ya ölsem gam yemem😍 Defneminn kankasını da bi göreydim gerçi ölmeden 😁😁
Deletedmom_85 defneemom haha ne ölmesi len saçmalama gorucez inşallah birlikte aşkım 😍 1 haftaya detaylı var sonra doktoru kesinleştirmem lazım kanki hsjs
defneemom Deletedmom_85 kızz detaylıya 1 hafta kaldı daha bulamadın mııı? gerçi benim doktorum belini kırdı ben 36 haftalıkken😂
Sumeyyeyldz Deletedmom_85 esenler medipolde sümeyye hanım var arastırdıö baya hoşuma gitti okuduklarım ona gidicem bende büyük ihtimalle suan 21+4 üm muayenesi 550₺ sezaryan 9 binmiş normal dogumu sormadım telefonla zaten sezaryan olcam diye 😆
Cicekmelisa Sumeyyeyldz normal doğum 7500 ama suan bir kampanya varmış %30 indirim uygulanıyor eltim dün doğum yaptı 5bin küsüre geldi benmde az bi zamanım kaldı 36. Haftadayım inşallah kampanya bitmeden yetişirim😂
Sumeyyeyldz Cicekmelisa ayy inşallah yetişirsinizzz 😂 olan biz 2024 annelerine olacakk zama yakalancazzz siz gene iyisiniz böylelikle rahatlatın bence kendiniziiii 😂😂
Sumeyyeyldz Cicekmelisa ya bir de şeyi sorucam bu Doğum ücretine oda fiyatlarıda dahil dimi örneğin sezaryanda en fazla 2 gün yatırıyolar bize sunulan o ücretin içinde dimii bununda fiyatı
Sumeyyeyldz Deletedmom_85 çok fazla zam gelecegını düşünmüyorum benimde doğumum şubata denl geliyo malesef sümeyye hanımın sezaryanı 9 bin normal doğum daha azdır tabiki ne kadar zam olabilir ki farklı hastanelerde 20 30 40 binleri görüyoruz 😌
Cicekmelisa Sumeyyeyldz sezeryanı bilmiyorum ama normal doğumda bir gecelik ucret bebeğin muayenesi aşısı annenin muayenesi ilk on gun içindeki kontrol dahil
Sumeyyeyldz Cicekmelisa o zaman sezaryanda öyledir ayrıcalık olarak ücret isteyeceklerini sanmıyorum da bi sorayım dedim yine de teşekkür ederim :)
Deletedmom_85 defneemom perinatolog buldum kız kdh doktoru bakıyorum. Diğer randevu da detaylardan 1 Ay sonra daha çok var yani 😆 nasil belini kırdı kız ciddi misin
defneemom Deletedmom_85 he valla. sonra arkadaşı girdi doğuma🥰 kadın doktordu benim doktorumda mükemmel biriydiii aynı şehirde olsaydııık yönlendirirdim seni❤️
Deletedmom_85 KIZLAAAAARR COK YOGUN OLMAYAN AMA MEMNUN KALDIĞINIZ DOKTOR ONERILERINIZI HALA BEKLİYORUM YA HU