• Gebelik
  • İlk gebelik ve ikinci gebelik arasındaki farklar

Ceydosum ilk gebeliğim çok guzeldi ama ikinci gebeligim başım agriyo surekli ve mide bulantısı koku hassasiyeti istahsizlik şuan tuzluya meyilliyim☺️

Ceydosum ilk gebeliğimde hiç kusmam aşeren vs olmadı erkek di bebeğim 2. Gebeliğim gene şükür kusmam aşermem felan olmadı ama kız 😂 sadece kızda saha ağırım hareket yorgunluk uyku vs olarak oğlumda son aya kadsr çok rahattım

Ceydosum ilkinde tek sıkıntım kanamam vardı o yüzden hep yattı şuankinde halsizlik bulantı ağrı ne ararsan var 😒

İlkinde 9. Aya kadar kustum zayıfladım çok kötü bir hamilelik geçirdim ve kızım oldu şimdi hiç bisey hissetmiyorum ne bulantı ne baş dönmesi bazen hamile olduğumu unutuyorum cinsiyet daha bilmiyorum bakalım ne olacak 😊

Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin ☺️🤲 ama bende çok merak esiyorum iki farklı gebelik iki farklı cinsiyet mi olacak yoksa aynı mı ☺️

Glcngzll rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ☺️🤲 öncelik kesinlikle sağlık ve sağlıklı bebekler ve anneler 🥰

Kpln61 ikisinde erkek ama farklılıklar illaki var dimi ☺️

Kahverengi kıyamam ben annelere ya en başından başlıyor hep zorluklar ama buna şükür diyelim ki rabbim bebek aratmadı 🥰

Fatoserin kız da olsa erkek de olsa farklılıklar oluyor illaki diyorsunuz 🥰

Ceydosum benimde öyle canım aynı uykum sürekli var istifra sürekli ediyorum oglumdada 9 ay boyunca ettim bunda bakalım kaç ay sürecek bilmiyorum oğlumda hamur işi yemedim ama bu da çok hamur işi çekiyor canım

Ceydosum ilk gebelikte sadece karnım büyüdü hiç bi hamilelik belirtisi yaşamadım her defasında korkarak kontrollere gittim acaba sorun mu var niye hiç belirtim yok diye kızım oldu ikinci hamilelkte 5 ay prilam içtim mide bulantılarım doğuma kadar sürecek sandım koku hassasiyeti tiksinme hepsini üst seviyelerde yaşadım anlayacağın siyahla beyaz gibi birbirine tamamen zıt hamilelik geçirdim 35. haftadayım 2. kızıma hamileyim 🤣🤣 belirtilerin alakası yok cinsiyetle

Ceydosum ilk hamileliğim çok rahat geçti mide bulantısı yok denecek kadar azdı yanmam vardı ama hiç zor geçmedi oğlum oldu. Şimdi 5.5 aylık hamileyim hala hicbisey yiyemiyorum mide bulantısı asla geçmedi inanılmaz gergin geçti 5 ayım şimdi yeni yeni toparladım ve kızım oluyor zor geçiyor 😂😂

Ceydosum ilk kızımda doğurana kadar kustum. 6. Ayıma kadar hastanede yattım o derece. Ama 6. Aydan sonra ilaçlar ile kesiliyordu bir nebze. Gezip tozdum son günüme kadar. Şimdi 37 + 3 üm imkansız benim için mide bulantım önceki gibi yok ama mide yanması beni öldürüypr. Her yerim ağrıyor geceleri uyuyamıyorum bile. İlki mide bulantım harici kolaydı ama bu başlı başına beni çok zorluyor.

Ceydosum ilk gebeligimde bulantım çok vardı.yataktan hiç kalkamjyordum.surekli ekşi yiyordum.karnim kız karnı gibi yuvarlakti.cin takvimi kız gösteriyordu.goguslerim kararmıştı.kizim oldu.ikinck gebeligimde bulantım bir kere bile olmadı,ilk zamanlar canim tatlı ve protein tarzı yiyecekler çekti.cin takvimi erkek gösteriyordu.karnim çok aşağıda aynı erkek karnı gibiydi.goguslerim karardı.nub teorisi erkek gösteriyordu.yuzum çok sivilcelendi.gobegimde kahverengi çizgi oluştu.cok kasık ağrılarım oluyordu.kizim oluyor 😍 belirtiler ile cinsiyetin asla alakası yok.sadece tesadüf 🙈☺️