Seymaclsknn gzdeylcn Doktorunuzdan memnun kaldınız mı ilgisi falan nasıldı acaba bende oraya gitmeyi düşünüyorum da :)
Mavi3475 Ask12 Esenyurt Esencan hastanesi sezeryan 12 bin TL normal doğum 10bin TL Dr Ahmet Mahmutoğlu mükemmel biri ablam 2cocugunuda orda doğurdu
gzdeylcn @Seymaclsknn çok memnunum çok ilgili çok tatlı bir kadın en az 15 dakika bakıyor ilgileniyor 🥰
minimix Acoso doğumdan sonra 7gün eve günde 3 öğün sıcak yemek gönderiyorlar diye bi kampanyasını duymuştum doğru mu bilmem 😃
Guldenn Ask12 500 evler şafak Albert kazado doktorum Arnavutköy şafaktan oraya yönlendirmem olduğu için indirimli fiyatlar uyguluyor hastane bana muayene 350 tl normal doğum 10bin tl
1nsnr Guldenn 27. Haftadayım bende bu hastaneyi düşünüyorum Arnavutköydeyim öncesinde Arnavutköy irfan beye mi muayene olmam gerekiyor bu hastaneden indirimli yararlanmak için ve tüm süreci Arnavutköyde geçirip sadece doğuma mı albert beye gidiliypr
anneckk Bahçelievler Medipol Doç.dr asiye uzun normal doğum 14 zorunlu sezaryen 18 dediler , isteğe bağlı sezaryen doğum a 32 bin civarı dediler..
Meryem-H anneckk ben dün aradım Medipolü asiye uzun için normal doğum 12.500 dediler zammı yapmışlar anlamadım🙄
Sumeyyeyldz Neslihankelesoglu anneckk asiye hanım muayene sırasında eşinizi içeri alıyormu her doktor almıyor ya merak ettim. Birdestege baglı sezaryan 32. Bin demişsiniz benim ilk doğumum sezaryann ikinci doğumumla arasında 27 ay olcak yine sezaryan istesem istege baglı mı oluyor bilen cevaplayabilirmmi SSVD yapmak istemiyorum ama şstege baglı ücretide cok fazlaymış
linaa123 Ask12 güneşli meydanda doktorum var kliniği mevcut Dr Eray Balcan doğum yaptırdığı iki hastane var biri bagcılar şafak hastanesi sezeryan 14 bin
Sumeyyeyldz Meryem-H arayınca telefonda dogum ücretlermi söylüyolarmııı sasırdım söylemiyolar demişti eskiden medipolde calışan bi kuzenim de hep gitmeyi beklemiştim bi arayıp sorayım bende 😂
sedanurbelik gzdeylcn merhaba bende o hocaya başlamak istiyorum o hastanede doğurmak için 22 haftalık gebeyim ne kadar sürede bir gidiyorsunuz kontrole