Ask12 Arkadaşlar avrupa yakasında doğum ücretileri hastanenizle birlikte söyleyebilir misiniz? ve memnun kaldığınız doktor hastane önerebilir misiniz? İkiz ve riskli gebeler özellikle hangi hanstane doktor tercih etti?
gzdeylcn Ask12 bahçelievler medipole gidiyorum muhabbet haliloğlu hastane çok güzel doktorum da çok iyi çok tatlı anlayışlı bir kadın muayenesi 650 normal doğum 10 bin sezeryan 16.500
Acoso Ben Türkiye hastanesine gidiyorum riskli gebeyi Şeker hastasıyım bu yüzden perinatoloğa gidiyorum. Doğum ücretini sordum 2. Sezaryen 26 bin dediler
Ask12 Acoso doktorunuz kim acaba banada perinatoloji biyandan mantıklı geliyor aslında birde muayene ücretiniz
Ask12 77Bebek35 kadıköy evime çok ğzak teşekkür ediyorum cevapladığınız için. Tüp bebek benimki doktorum biraz uzak bana diye bu taraflarda arıyorum
Deletedmom_85 gzdeylcn merhaba sgkli misiniz ? Diğer doktorların da muayene ücreti aynı mıdır acaba bilginiz var mı? Sgkmiz yok onun için soruyorum
Seymaclsknn gzdeylcn Doktorunuzdan memnun kaldınız mı ilgisi falan nasıldı acaba bende oraya gitmeyi düşünüyorum da :)
sedanurbelik gzdeylcn merhaba bende o hocaya başlamak istiyorum o hastanede doğurmak için 22 haftalık gebeyim ne kadar sürede bir gidiyorsunuz kontrole
Acoso Renkhayatlar- Ya ben Selin hanımı da çok merak ediyordum. Özel değilse ikinci hamilelikte niye tercih etmediniz? 🌼
Renkhayatlar- Acoso ilki riskliydi suyu çok azdı bu çok şükür normal gebelik o yüzden perinatologa gerek görmedik canım sadece detaylı ultrason zamanı gitmeyi planlıyoruö