Gulhacolak Şükürler olsun bu günlere geldikk. Fakat kızlar soracağım bir soru var bu benim 2. Gebelik 1.si sezeryan olmuştu 2. De öyle olacak fakat bu defa kacinci haftada alirlar ilk kizimi 41. Haftada zorla doğurdum da 😂 2.yi ne zman alıyorlar 🤭
Gulsahim Gulhacolak senden bir gün eksik benimde 98😁🤭 bakalım önce hangimiz doğuracak 🤭 benimde 3. Doğumum olucak ikisi sezeryan bunuda normal istiyorum ama bakalım sezeryanda 39 haftayı bekledim ikisinde de öyle doğdu bebislerim…
fatmim Her şey yolunda ise 38 i beklerler. Bazı doktorlar 38 de de yapabilir, biraz daha beklemeyi de uygun bulabilir. Ama çok da beklemezler normal doğum süreci başlamasın diye.
Prens_prenses777 Pamuk valla sana şimdi zaman hemen geçio desem boş laf yaparım inan bnmde son 1.5 ay kaldı günler geçmiyor bı ışınlaniversek 😂🤲
Prens_prenses777 Pamuk oda olacak inş bn mezun olucam o zamana sen de bnm zamana hadi bakalım inş hayırla gelsinler🤲🥰
Gulhacolak Gulsahim Bende normal istiyorumm 5 yıl var arada ssvd düşünüyorum ama onu da yapan doktoru bulmak benim yaşadığım yerde biraz sıkıntı 😂 aceba dogum sancim gelene kadar gitmesem doktora tam dogacakken gitsem şöyle kafasi disardayken felan aceba normal dogurturlar mi diye kafamda ne senaryolar kuruyorum 😂😂🤦
Gulsahim Gulhacolak yok canım aman ha 32. Haftada bebeğin baş çevresi eğer.uugunsa alırlar normale aksi halde iç kanama.olabiliyor yani sezeryann dikisleri içten açılıp yirtilabiliyor aşırı kan kaybından Allah muhafaza eyleye ölüm olusabilir..hem içten hem de vajinal yırtılma oldugunu düşünsene zor.oolur kurtulmak diye düşünüyorum..rabbim sağ saglim kurtulmamizi nasip etsin…inş hayirlisyla normal dogururuz 🥰🤗😅
e_blue_sky_a Zulalg benim de 18.haftada midem bulunmaya başladı sabahtan akşama kadar ama istifra yok henüz de olacak gibi 🤔