rainss Jeonxx bence normal 1-2 hafta içerisinde daha çok artar haftaya tekrar kan vererek takipte kalabilirsiniz
Jeonxx myangelson merhaba bugün tekradan kan verdim 16,46 64,18 Bugünki de 154,35 iyi mi sizce? Çok stresliyim ya yavaş artıyor sanki 🥺
Jeonxx Ftm_75 adete 4 gün kala verdim ilk betayı 16,46 çıktı bugün bidaha verdim 64,18 çıktı reglime daha 2 gün var
myangelson Jeonxx gayet güzel artıyor en az %66 artıs bile yeterli seninki 2 katından fazla artmış bir yavaşlık yok yani içini ferah tut 😊
e_blue_sky_a Jeonxx sürekli test yapmanıza gerek yok doktorunuza gösterin ama kadın doğum uzmanına sağlık ocağı anlamıyor, size keseyi görmek için rendevu verir
Jeonxx @Pamuk merhaba bugün tekradan kan verdim 16,46 64,18 Bugünki de 154,35 iyi mi sizce? Çok stresliyim ya yavaş artıyor sanki 🥺
Jeonxx Pamuk bildiğim herşeyi unutmuş gibiyim 🥺 doktora gidene kadar stresten gitmezsem iyi, evet iki gün arayla
Jeonxx Pamuk galiba kimyasal gebelik yaşıyorum bugünki beta 262 çıktı 2 katı artmamış 🥺 umarım dış gebelik değildir
Pamuk Jeonxx Ama çok güzel yükselme hiç endişe edilecek durum yok. Ben 1 aya yakın kan verdim her gittiğimde kalp krizi geçirecek gibi oluyordum.
Pamuk Jeonxx Beta bitiyor kese bebek kalp sonra iyi mi falan filan derken doğuma kadar hiç bitmiyor. Annelik duygusu çöküyor artık.
Aslii35 Jeonxx hareketleri hissetmeye başlayınca endişen gidiyor tek biz hareket bile oh be dedirtiyor insana 🩷
Jeonxx Pamuk çok zorlu bir süreç inşallah sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza çok teşekkür ederim rahatlattınız beni🤲🏻🫶🏻
Pamuk Jeonxx İnşallah inşallah. Bak birde ben serklajliyim o halde pozitif olmaya çalışıyorum.Sende pozitif ol hersey güzel olacak🫶