Selam kızlar bende 3 sezeryan ile anne olmuş biri olarak 2 genel son 10 gün önce de kızımı spinal sezeryan ile dünyaya getirdim herkesin dediği anlattığı şeylerden korkarak spinal hiç istemedim ama tevekkül ettim son akşam hiç birşey demeyeceğim benim için hangisi hayırlısıyla o şekilde dünyaya gelsin oğlum dedim evet doğuma kadar doktorlar erkek demişti. Postu açan arkadaşın dediği gibi herşey Okadar güzeldi ki keşke diğer doğumlarımıda spinal yapsaydım dedim pis kanı akıtma işlemi genel anestezide öyle zorki çok acı hissetmiştim soinalde sıfır acı sıfır baş ağrısı sıfır bel ağrısı hiç anlatıldığı gibi değildi. Bebeğin doğduğu anı görmek ki iyi ki görmüşüm kız bebek dünyaya geldi yoksa çok şüphe duyardım erkek bekliyorduk çünki. Devlet hastanesi İstanbul Zeynep kamilde doğum yaptım tüm hemşire doktor hepsinden Allah razı olsun Okadar ilgili Güler yüzlüleri ki çok rahat hissettim kendimi ve evimdeyim çok şükür herşey oldu bitti şimdi de hamilelik günlerimi çok özlüyorum çok çabuk geçti hiç anlamadım tadını çıkarsaydım diyorum keşke. Çok şükür herşey yolunda korkmayın sizin için hangi doğum şekli hayırlıysa o şekilde dünyaya gelsin bebişleriniz sevgilerimleee☺️