Hdhdhsjsj Filizsz canım Büşra veya Esra ismiyle karıştırıyorlar mi ismini bende çok beğeniyorum anlam olarakta isim olarakta yüsrayi ama telaffuz dan korkyrm
Filizsz Hdhdhsjsj yok yüsra direk diyilebiliyor da bazen yaşlılar hüsra diyo deliriyorum 🥲😊😊 y harfini demek ne kadr zor yavvv
hayalim35 Pamuk bnmkide belli değil 12+2 haftalık kız olursa Elif koyacam uzun boyunlu zarif kız demek anlamı
Baharinely Kitapkolik660_ bu kimseyi ilgilendirmez ve bence biraz sizde arastırırsanız çocuğa yüzde yüz kurandan isim koyacaksınız emri yok bu tercih meselesi herkesde herşeyi ne kadar biliyor değil mi 😉👋
Kitapkolik660_ Baharinely sen anlamıyor musun yoksa anlamak mi istemiyorsun Kuran’da geçen bir isim koy zorunluluğu yok aynen ama senin düşündüğün ismin anlamı içki demek ölüme inanıyor musunuz müslüman mısınız acaba 🤔🤔 insanlar öldükten sonra ismiyle çağrılacak çocuğa düzgün bir isim koymak anne babanın görevi kulağa güzel gelen her isim konulmaz anlamı önemli anlıyor musun bilmiyorum her neyse istediğini koy herkesin kendi hayatı kendi tercihi yolun açık olsun 👏👏
Baharinely Kitapkolik660_ sen anlamıyorsun derken siz demelisiniz benle böyle konusamasssnız bir . siz karışmayın ölümü sizden iyi biliyorum herşeye muhalefet olmayın düşünceniz içinizde kalsın 👋
Arzuanne Babası Ayaz dan başka beğenmedi bir türlü evet çok tatlı isim ama daha ağır bir şeyler istiyordum neyse Ayaz da eskiden komutanlarda olan bir isim hem söyleşi de kolay ve kibar 😊
Htc_snn Pamuk oğlum mert ali (yüce yüksek demek) Doğacak kızım elif tuana (cennete düşen ilk yağmur damlası)
Htckrlp Doğacak bebeğim erkekse koralp ~ iyilik uğur getiren yiğit / ateş gibi yiğit Kız olursa Tomris ~ ünlü kraliçe güçlü cesur isimlerin öz türkçe oluşu önemli bizim için :)
bihterziyagil_ babyme_ay emir düşünüyoruz ama herkez huysuz aksi agresif oluyor diyorlar ama bilmiyoruz 🤷♀️🙄 zor isim bulmak erkek çocuğa ya aslında isim varda eşler sıkıntı yaratıyor bu ne ,o nasıl isim ,dalga geçeler diyerek sogutuyorlar
Yagmurakyurek Pamuk oğlum olacak Allah’ın izniyle şubata doğum 💙 eşim Alparslan istior bende Yusuf Çınar istiorum bakalım 😁