Filizsz Gulkocccc bence yüsra olmalı cok guzel bi isim ikra beren koycktm simdi kizima bakinca iyiki yusra koymusm diyorm 😂
Hdhdhsjsj Filizsz canım Büşra veya Esra ismiyle karıştırıyorlar mi ismini bende çok beğeniyorum anlam olarakta isim olarakta yüsrayi ama telaffuz dan korkyrm
Dilekyy Yenibirannee Pamuk ben Eray düşünüyorum ayın en parlak hali demek hemde aymış bilge erkek anlamına geliyor
Meryem-H Pamuk kızımın adı meryem hafsa meryem demek temiz iffetli dindar kadın demek hafsa ise dişi aslan anlamını taşıyor İkinci kızıma hamileyim onun ismide Ayşe serra Ayşe rahat içinde yaşayan kimse demek serra ise araf ve ali imran suresinde geçiyor bolluk bereket manasını taşıyor
fatma22_ Elizberen her iki cinsiyette de kullanılıyormuş çok hoşuma gitti benimde tabi her şeyden önce sağlıkla gelsin tüm miniklerimiz 🥰
gaye1807 Arifekldrm2 içinize sinen olsun da 🥰 gerisi önemli değil sizin içinize sinerse bebek de ilerde benimser 💕
Mucizemzeze BbuketK yaramaz değil inatçılığı var o da 3 yaş sendromundan dolayı benim dediğim olacak kafasında ☺️
BbuketK Mucizemzeze yaa ne güzel maşallah size rabbim sağlıklı uzun mutlu ömürler nasip etsin inşallah 🥰💙
Mavidunyamm Pamuk Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 benimki de erkek bu sene erkek senesi galiba 🙂