Deletedmom_116 minikumutlar 30 a gelmeden hazırladık ama eksiklrim vardı Sorna sonra tamamaldim erken doğum riskim vardı saydam 45 haftalık doğurdum gibi bişey oldu ahah
AsyaCngz55 Mamalisa orta boy valizim vardı evde sadece valiz içi organizer aldım. Temiz temiz onların içine yerleştirdim hatta bebeğinkileri çıtçıtlı poşetlere koydum takım takım yapıp hepsini kullanmazsam geleni temiz şekilde dolabına koyabilcem
AsyaCngz55 minikumutlar göğüs pompasını yanınıza almanıza gerek yok hastane zaten temin ediyor ve onlarınki çok daha iyi arkadaşım yanına koydu ama çıkana kadar hastaneninkini kullandı😅
Slnaycn minikumutlar yarın 34 olacaam inşallah 🥰 bir de oğlum var ev işiydi okuluydu falan fırsatım olmuyor o yüzden erken hazırladım 😆
EnzlHzlUmt minikumutlar Bence ağırlaşmadan bu hafta hazırla kenarda dursun ben beklettim bugün yarın derken 36 haftada bitirdim çok zorlandım .
Dnmzzeda DuyguKays Canım merhaba , aynı doktora gidiyordum seninle birşey soracağım sana iletişime geçiyor musun acaba numara paylaşıldı mı emsal hanımın numarası yada asistanı
Dnmzzeda DuyguKays Yani şöyle mesela gece doğum başladı yada mesai saaatinin dışında arayacak mısınız direk hastaneye Mi gideceksiniz
DuyguKays minikumutlar kiwininkini aldım ben ikili ve diğerlerine göre uygundu 432ye almışım 521 TL olmuş :(
Sibel24 DuyguKays canim cevrendeki a101 leri gez eminim vardir bizim burda hala var cunku fiyati 300 kusurlarda
Meryemtolga AsyaCngz55 İlk hamileligimdr 33-34 te hazirlamaya basladim iste netten siparis vereceklerimi verdim gelme sureci felan gidip alacaklarimi aldim felan 36 da hazir bi sekilde arabanin bagajında duruyordu. 38 de sezaryen ile doğum yaptim
AsyaCngz55 Dnmzzeda özel hastanelerde hastaneye gidiyorsunuz nöbetçi ebe kontrol ediyor durumu eğer doğum başlıyor veya doktorun gelmesi gerekiyorsa arayıp kendi çağırıyor