minikumutlar 32+2 yiz kızlar çok şükür oğluşla ne zaman hazırlamalıyım bilemedim 😊 1 haftada ileriden gidiyor oğluş
Slnaycn minikumutlar 32 de hazırladım benimde gününde ilerliyor ama son güne bırakmak istemedim valiz duruyor kenarda 😆
Kbat92 minikumutlar 34 te hazırladım ama daha erken hazırlanması sanki daha iyi, hafta geçtikçe enerjide azalıyo :) eksikler var hala mesela
Meryemtolga AsyaCngz55 İlk hamileligimdr 33-34 te hazirlamaya basladim iste netten siparis vereceklerimi verdim gelme sureci felan gidip alacaklarimi aldim felan 36 da hazir bi sekilde arabanin bagajında duruyordu. 38 de sezaryen ile doğum yaptim
Slnaycn minikumutlar yarın 34 olacaam inşallah 🥰 bir de oğlum var ev işiydi okuluydu falan fırsatım olmuyor o yüzden erken hazırladım 😆
minikumutlar Kbat92 teşekkür ederim ☺️ brnim bi göğüs pompasına ihtiyacım var o kaldı bide hastane süsleri
AsyaCngz55 minikumutlar göğüs pompasını yanınıza almanıza gerek yok hastane zaten temin ediyor ve onlarınki çok daha iyi arkadaşım yanına koydu ama çıkana kadar hastaneninkini kullandı😅
Alif63 DuyguKays aynen benim de hala eksikler var onu da bugün tamamladım sonuncu şeyleri koyacağım 36+5 deyim hep ertelendi
minikumutlar adalinda-35 oyy hiç sormaa benimde artık hiç bişey yapasım yok ağrılar arttı artık şişliklerin haddi hesabı yok 😅
tugba_2365 minikumutlar 34te ağrım sızım yokken, rahat rahat sakın sakın yapıp kapının önüne koymuştum.
Dnmzzeda DuyguKays Canım merhaba , aynı doktora gidiyordum seninle birşey soracağım sana iletişime geçiyor musun acaba numara paylaşıldı mı emsal hanımın numarası yada asistanı
DuyguKays minikumutlar kiwininkini aldım ben ikili ve diğerlerine göre uygundu 432ye almışım 521 TL olmuş :(