Yessiimm Bllackrosie bugün tekrar detaylı ultrasonda kontrolüm vardı doktor kesin olarak erkek buda pipi dedi 😂💙
Tuba_542 Bllackrosie merhaba banada bakabilir misiniz,29 yaş son adet 22 temmuz ilk bebek çok merak ediyorum😇
QueenMother Bllackrosie ay herkes kız diyor 2 oğlum bir kızım var daha cinsiyet öğrenmedik hayırlı bir evlat olsun oğlan kız sağ sağlıklı olsun inş🤲🏻
Bllackrosie Aseliimmm çin takvimi var çizelge ona göre yapıyorum şuana kadar herkeste doğru çıktı. Yazıyorum doğru olanlar söylesin😂❤️
Aseliimmm Bllackrosie benim çin rus o takvimlerde kız çıkıyor sen erkek diyince şaşırdım çizelge o takvime göreyse kızdı aslında neyse 10 hafta sonra size yazıcam bakalım doğru mu bildiniz🫣🤭😂
Bllackrosie Elif380 bilemiyorum ki canım. Çizelge teyzeme ait şimdiye kadar kime dediysem tuttu yanıltmadı dedi. Ona göre söyledim size istisnalar illaki olur. Hayırlı sağlıklı huzurlu evlatlar nasip etsin Rabbim ❤️
Bllackrosie birhamilelikgunlugu 17 haftalığım. Cinsiyeti bugün öğrendim. Teyzeme söylediğimde dur çizelgeme bakayım şimdiye kadar yanıltmadı bizi dedi onda kız çıktı bugün devlette kontrolüm vardı doktorum kız dedi emin olmak için özele gittim oda %100 kız dedi. Bekliyoruz güzelimizi🥹💖🐣