Dodomom LavinsMom bilmiyorum ki googlede çıkan çin takvimde hepsinde erkek çıkıyor. Kızımda tutmuştu. Hangi site sizin baktığınız
Brcbldn Dodomom merhaba siz ne zaman gidiceksiniz kontrole acaba yaslarimiz ve haftamiz ayni cok merak ediyorum 🥹
Mrvslcht LavinsMom bende hiç bilmiyorum yazıyorum erkek diyolar sizde kız dediniz bakalım ne çıkacak 🌸
LavinsMom Mrvslcht Mrvslcht onu ben size degil alttaki kiza yaziyordum size gondermisim 😄 simdi bakiyorum sizde erkek diyorum neden kiz yazmisim baktim sizin altinizdaki kizi hesaplamisim 😂😂
Silaygc2110 İnternetteki takvimde erkek gösteriyor baktıgımda bır kac kısındaha baktı erkek dedı. Tabı evladın kızı erkegı olmaz rabbim saglıklısını versın takıntım asla yok ılm gebelıgım zaten . Ona göre hazırlık yapmak ıcın benım durumum sadece 🤗
Dodomom Brcbldn merhaba ayın 26 sinde gidecem 1 ay sonra gel demişti ama erken gitmeyi düşünüyorum ağrım var sağ tarafta
Bilgeecik Bllackrosie Ben cinsiyeti biliyorum ama merak ettim bana da bakar mısınız?😊 01/12/1994 yaş 28 son adet tarihide 7 şubat
sukran0046 Bilgeecik gebe kaldgnz ay şubat ise erkek mart ise kız gösteriyor sizinkinin cinsiyeti ney
aslininbebegi22 Bllackrosie Bana da bakabilir misiniz doğum tarihim 17.03.1994 Hamile kaldığım gün 11 ağustos Son adet tarihim : 27 temmuz