LavinsMom Mrvslcht Mrvslcht onu ben size degil alttaki kiza yaziyordum size gondermisim 😄 simdi bakiyorum sizde erkek diyorum neden kiz yazmisim baktim sizin altinizdaki kizi hesaplamisim 😂😂
Silaygc2110 Bllackrosie 21.08.1997 12 Şubat 2023 acaba tutacak mı bizim minnak biraz tabuları yıkan cinsten 😂😂
Silaygc2110 Bllackrosie bak yine aynı en baştan beri erkek çıkıyor 😂 sırf bunun için 3 tane farklı doktora gittim doktor kız diyor. Karnım erkek karnı gibi ve tatlıdan nefret ediyorum 😂 deli gibi severdim tatlıyı halbuki ne çıkacak bilmiyoruz artık 😂
Bilgeecik Bllackrosie Ben cinsiyeti biliyorum ama merak ettim bana da bakar mısınız?😊 01/12/1994 yaş 28 son adet tarihide 7 şubat
Hnd_01 Bal5 benim ilk gebeligimde cinsiyet tuttu.simdi ikinci gebeligimde hem 31 yaş hem 32 yaş erkek gösteriyordu ama kızım oluyor 😍
Dodomom LavinsMom siz hangi siteden bakıyorsunuz ? 3 temmuz benim SAT 36 yaşındayım bakıyorum hep erkek çıkıyor
Mrvslcht LavinsMom bende hiç bilmiyorum yazıyorum erkek diyolar sizde kız dediniz bakalım ne çıkacak 🌸
Dodomom LavinsMom bilmiyorum ki googlede çıkan çin takvimde hepsinde erkek çıkıyor. Kızımda tutmuştu. Hangi site sizin baktığınız
LavinsMom Bonibonn o zaman soyleyin bakiyim gorelim benim baktigim yerde dogrumu yalnismi. Sizde cinsiyeti belli zaten