Kızlar cinsiyeti bugüne kdr hiç göstermedik hep bacaklarınız kapalıydı kıza benziyor demişlerdi bugun kontrolde ilk defa yüksek ihtimalle erkek dedi doktor yaşayan varmı kordon olabilirmi 🤣 of çok kafam karıştı daha hiç birşey alamadım bu yüzden
Cinsiyeti değişenler 25+4
Asliervax 18+5′iz, ilerde böyle bir post açmaktan korkuyorum artık ne zaman gitsek ısrarla kapatıyo göstermiyo😁
LamiyaCetinkaya 18 haftaligm insalah 19 ken ogrenicem bende
Muayeneden önce muhakkak meyve suyu için azıcık yürüyün bebekte hareketleriyle. Sağlıkla gelsinler inşallah
16 haftalikken doktorum kız dedi. 20. Haftada erkek olduğunu öğrendik. Şu an 33 haftaligiz. Hâlâ erkek 😁
Mlkgl-01 kesin kız mı demişti ben de 17 haftalığım bugün kız dedi değişir mi diye kararsız kaldım
Mlkgl-01 detaylı ultrason da mı kesinleşti erkek olduğu
Asliervax 12de göstermiyordu bacak arasına bakmaya çalıştı doktor emin değilim ama kıza benziyor dedi 17+2 de çok ne tabi şekilde erkek dedi testislerine kadar gözüküyordu 😂
LamiyaCetinkaya gitmeden hemen önce Türk kahvesi içtim yolda da browni intense yedim hareketliydi şükür aklınızda olsun bi de vişne suyu duydum ☺️
@Emotion123456 tion123456″#p29666557 hayır canım. Bi ay sonraki kontrolumde öğrendim erkek olduğunu. Sonra başka bir doktora daha gittim o da erkek dedi
Mlkgl-01 ben de 17 haftalığım %90 kız dedi ama değişir mi bilmiyorum
Mlkgl-01 yani detaylı ultrasonda erkek mi çıktı
Emotion123456 hayır canm normal ultrasonda doktor kontrolünde öğrendim